Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Владимир Живков черпел приятелите си с гимнастички от националния


Владимир Тодоров Живков
Владимир Тодоров Живков е роден през 1952 г. в семейството на Мара Малеева-Живкова и Тодор Живков - генералния секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия (ЦК на БКП), председател на Министерския съвет от 1962 до 1971 и председател на Държавния съвет от 8 юли 1971 до 17 ноември 1989 год. на Народна Република България (НРБ). Владимир Живков има сестра - Людмила Живкова, от която има племенник Тодор Славков.

Copyright:www.backdoornews.com


От първия си брак с Маруся Мирчевска, Владимир Живков има син - Тед Влад Живков, който според казионните български медии, живеел в люлката на неолиберализма, пардон люлката на демокрацията - САЩ. Последното появяване на Владимир Живков в България било на поклонението на един от най-добрите му приятели - Костадин Чакъров.

През 1971 г. Владимир Живков завършва средно образование в 35-та гимназия „Добри Войников“ с преподаване на руски език в столичния квартал Лозенец. Същата гимназия са завършили чедата на комунистическия елит Йорданка Фандъкова; Сергей Станишев; Миролюба Бенатова; Людмила Живкова; Александра Жекова; Владимир Каролев - бивш доносник на Държавна сигурност, днес лобист за САЩ; Сергей Игнатов – министър на образованието в първото правителство на Бойко Борисов; Николай Младенов – министър на външните работи, преселил се в САЩ след изтичането на мандата му в България; Георги Коритаров; Юлиан Вергов – актьор; Николай Неновски – икономист, професор, член на Управителния съвет на БНБ (2002 – 2008), понастоящем професор по икономика във Франция; Александър Шурбанов – писател и преводач на художествена литература; Коцето Калки; Васил Стоев – Ампега – хоби-композитор, музикант, продуцент; Владислав Прелезов – журналист; Любомир Дреков – кмет на община Лозенец и не на последно място Андрей Луканов, когото убиха на същата улица "Латинка", на която си построиха палати любимците на държавата Цветан Цветанов, Тетка Цачева и пр. партиен елит - на днешно време лобисти за американските корпорации от епохата на прехода към демокрация.

Като ученик Владо Живков организира вихрени купони в дома на Тодор Живков на улица "Оборище", където днес се помещава Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Жилището на Тодор Живков е заемало един цял етаж от постройката, с площ няколко стотин квадратни метра, шест тоалетни и толкова бани. Логично купоните на Владко Жовков били винаги фрашкани с млади и буйни красавици.

На един от купоните, компанията така се изпонапили, че един от синчетата помислил препарата за измиване на домакински съдове - "Веро" за алкохол и го изгълтал, а от устата му започнали да излизат сапунени мехури. Повикали бърза помощ, станало достояние и на военната охрана на сградата, но на другия ден никой не съобщил на Бай-Тошо.

През 1971 год. Владимир Живков отбива военната си служба в Народна школа за запасни офицери „Христо Ботев“ в Плевен. Ротата, в която служел Владимир Живков я наричали "Четвърта министерска рота", защото в нея служели синчетата на комунистическия партиен елит - синът на Станко Тодоров, синът на Иван Пръмов - Райчин Пръмов, чиято любовница по онова време била Лили Ванкова - бъдеща говорителка на БНТ, която успяла за кратък период да бъде и негова съпруга. По време на отбиване на военната служба на Владимир Живков, Тодор Живков никога не идвал при сина си на свиждане в казармата. Идвала е майка му, която по повод рождения ден, донесла на всеки войник от поделението по една подкова луканка и един банан.

Рожденият си ден като войник, Владимир Живков отпразнувал в парк-хотел „Кайлъка“ в Плевен, разказа пред редакцията на www.backdoornews.com Георги С. (името е фиктивно) - бивш агент на външното разузнаване на НРБ, който на днешно време живее скромно от доходите на дъщеря си.

За купона, Владко на Татко изготвил списък с 20-тина души негови приятели от поделението, който дал на ротния си командир, онзи да ги пусне в отпуска за празненството. За компаньонки, Владимир Живков поканил „Златните момичета“ от националния отбор по художествена гимнастика.

парк-хотел Кайлъка в Плевен
Всъщност с термина „Златните момичета“ е прието да се наричат поколението състезателки по художествена гимнастика, които представят България в периода от 1976 до 1999 г., когато начело на националния отбор стои треньорката Нешка Робева. А гимнастичките, с които Владимир Живков черпил своите приятели, били от поколението български гимнастички, прославяли България в началото на 1970-те.

Имената на гимнастичките, съставлявали компания на министерските синчета, Георги С. не пожела да назове, само сподели с нас името на гимнастичката Ася С., която него е ощастливила тази нощ, но при обещание от наша страна, че няма да публикуваме името ѝ, тъй като тя е щастливо омъжена, има деца и внуци, които не трябва да научават, че баба им Ася, още като ученичка, когато официално е била девствена, се е цанила при министерски синчета.

Архетипът художествени гимнастички в масовото съзнание асоциира с най-красивите жени, които се омъжват за най-богатите мъже. От политическа коректност, глупавите мъже не (трябва да) знаят, че гимнастичките още в тийнейджърска възраст се шибат по казармите.

Поделението, в което Владимир Живков служел, обучавало курсантите със секретна информация, като например броя на танковете, бойните самолети, бойните кораби и пр., с които разполага България и местоположението на техните скривалища. Курсантите по време на лекции си записвали всичко в тетрадки. Един от курсантите решил с тетрадката си да премине през граница в Гърция, при което го заловили (както заловили българския холивудски актьор Димитър Маринов). При последвалото наказателно преследване, курсантът-предател потърсил протекция от Владимир Живков, но онзи му теглил една майна.

През студентските си години синът на Тодор Живков се срещал с Ванда Радунчева - манекенка, също дъщеря на елитен комунист Цветан Чолаков, полковник от Второ главно управление на ДС. В интернет има публикувана черно-бяла снимка, датирана от 1973 г., на която Владимир Живков е прегърнал любовницата си Ванда Радунчева. Според жълтата преса (Блиц.бг), Ванда Радунчева е ощастливявала синчето на държавния глава в продължение на 5 години, от които само първата година го била обичала, а следващите четири години се срещала с него от страх. Но тя не пояснява страха от какво е бил: страх от конкуренция, че може да не го задоволи и ще изпусне келепира или страх, че Владко може да чатне, че тя не го обича.

Владимир Живков до началото на Перестройка е професор (старши научен сътрудник), неизвестно по каква специалност. Според негови съученици, Владимир Живков е следвал в Национална Спортна Академия (по онова време ВИФ “Георги Димитров”). Владимир Живков се жени два пъти – за Маруся Мирчевска, с която има син Тодор Живков и за манекенката Валя, чиято фамилия се пази в тайна, с която има дъщеря Елизабет Живкова. Дядо Николай и баба Зорка, според казионните български медии, са бащата и майката на петричанката Валя - втората жена на сина на Тодор Живков, с която той се преселва през 1989 г. в САЩ, малко преди баща му да го детронират.

Синът на Бай Тошо е поканен да се пресели в САЩ, също както САЩ поканиха лелята на севернокорейския диктатор Ким Чен Ун. ЦРУ са предложили политическо убежище и 200.000 долара да започне собствен бизнес в САЩ. (Източник: Вестник „Вашингтон Поуст” от 28.05.2016 г., цитиран от BBC - North Korea: Kim Jong-un's aunt 'lives American Dream'. 28 May 2016.) Години по-рано в САЩ се преселва и първата съпруга на Владо Живков - Маруся Мирчевска. Всички те са полезни за САЩ с информацията, която могат да дадат за приближените на диктаторите.

През годините на "народна власт", през ръцете (и не само ръцете) на Владко Живков са минали стотици, ако не и хиляди златотърсачки, коя от коя по-хубава и по-влюбена в него. Но официалните му приятелки, както и съпругите му - всички са били дъщери на елитни партийни функционери.

В духа на преход към американско владичество, през 1989 г. американската диверсионна медия Радио Свободна Европа съобщи, че една вечер Владимир Живков бил загубил милион долара в казино в Монте Карло. Това голо твърдение беше без каквито и да били доказателства, без посочени източници за информацията, в стила на американската пропаганда.

На публикуваната снимка на Владимир Живков от погребението на вдовеца на Людмила Живкова - Иван Славков през май 2011 г., Владимир Живков е застанал до жена, която по възраст би могла да е била през 1989 г. модел, а до тях момиче на възраст 10-12 години, което би могло да е дъщеря им Елизабет. Това ще рече, че съпругата му Валя е забременяла чак след 10 годишен брак.

Докато Владимир Живков и по времето на комунизма имаше статута на черната овца, то при падане стандарта на живот след 1990 година, образа на баща му - Тодор Живков започна да се митологизира. На Тодор Живков се приписват липсата на безработица, ниските цени при комунизма, безплатното медицинско обслужване и образование, раздаването на панелни жилища за цялото население. Тодор Живков посмъртно придоби статуса на пророк на социалната държава.


Още по темата:

Успешните българи на Запад

Купонна система при комунизма

Заплати и цени при социализма


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени