Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
i love you
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Дължината на пениса и широчината на влагалището 🔔Статии в медиите, третиращи външността на мъжете, плешивостта, прекомерното окосмяване, затлъстяване, прекомерно изпотяване или размера на пениса, са финансирани от феминистки организации и лобисти на клиники за уголемяване на пениса, имплантиране на коса и пр.

Copyright:www.backdoornews.com


Големият пенис е от значение единствено за порно-филмите, както големите мускули и владеенето на бойни спортове са от значение единствено за екшън-филмите. В любовните отношения големината на члена играе незначителна роля, тъй като жените нямат нерви във влагалището и усещат само с външните си полови органи.

За не малка част от жените с малък или среден ръст, дори пенис със стандартна дължина от 12-14 см може да им причинява болка в корема при определени пози, например при колянно-лакътна или седяща поза, когато жената е с гръб към мъжа. Тази болка се възприема от жените като приятна, само в момент на силна възбуда. В случай, че пениса на мъжа не е достатъчно голям и на жената не ѝ достига тази приятна болка, мъжа трябва да ѝ предложи и да настоява за анален секс.

Широчината на влагалището също играе незначителна роля за удоволствието и удовлетворението от секса. Много по-важна роля играят силната ерекция и силна лубрикация. Обикновено след раждане влагалището се разширява обективно, но и субективно се усеща по-широко, тъй като често след раждане жените по-бързо се възбуждат и по-бързо достигат до оргазъм.

Големината на гърдите на жената често се издига в култ от лобисти и пластични хирурзи, изкарващи прехраната си с уголемяване на гърди.

Патологично малък пенис и патологично широко влагалище са рядкост, срещат се при по-малко от 1% от населението. Много малък пенис и много широко влагалище биха създавали известен дискомфорт, но едва ли биха станали причина за раздяла на партньорите. Както и голям пенис или тясно влагалище едва ли ще са мотив за продължаване на една сексуална връзка, в случай че липсва друга мотивация.

Не са известни случаи на психично здрави мъже, които да са решили да започнат постоянна връзка с жена, само заради големия ѝ бюст или да са решили да прекъснат връзката си, поради разочарование от малкия ѝ бюст или широко влагалище. В медицинската литература има описан куриозен случай на мъж, който харесвал тлъсти жени и се оженил за дебелана. След като тя родила, отслабнала и престанала да го възбужда.


Още по темата:

Мъжът с най-голям пенис е израелец 🥒

Идеалните 
мъжки пропорцииИдеалните мъжки пропорции

"Bad boy" и "Nice guy"

Идеалната талия

Сексология


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени