Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Собственик на Тайм Уорнър


Steven Jay Rechnitz
Time Warner е глобално действащ конгломерат със седалище в Ню Йорк/САЩ, който е сред най-големите конгломерати в света, в сферата на масовите комуникации и развлекателния бизнес.

На кого принадлежи Time Warner, на цялото човечество? Time Warner не е интернационална, само защото била юридически собственик на многобройни медии във васални на САЩ държави, както се опитва да внуши Уикипедия. Също както Wikipedia, Facebook, WOT, DMOZ, Deutsche Welle, Радио „Свободна Европа“ и пр. американски пропагандни проекти не са интернационални, само защото наемат соросоиди от цял свят. Също както и американската армия, която има над 1000 военни бази по целия свят, не е интернационална, защото не защитава интересите на цялото човечество и дори не на американския народ.

Copyright:www.backdoornews.com


Тайм Уорнър е образувана през 1989 г., вледствие сливането на "Time Inc." и "Warner Communications". "Time Inc." е американска масмедийна компания, основана на 28.11.1922 г. от Henry Luce и Briton Hadden. В момента директор на "Time Inc." е Joseph A. Ripp. "Warner Communications" е бивш американски концерн, специализиран в развлекателната индустрия, просъществувал от 1972 г. до 1990 г. Основател и директор на "Warner Communications" е Steven Ross, роден като Steven Jay Rechnitz в New York City, в еврейско семейство. Steven Ross купува "Panavision" и "Warner Bros", които преименува на "Warner Communications". Малко преди смъртта си Stephen Jay Ross се обединява с "Time Inc." и основава "Time Warner".

През май 2013 г. "Time Warner" придобива 49,9% от "Central European Media Enterprises Ltd.", която е владелец на телевизия bTV в България. За разлика от "Time Warner", който е глобално действащ медиен конгломерат, то "Central European Media Enterprises Ltd." е организация, която действа единствено в Източна Европа и е собственост на Ronald Lauder - бивш офицер в Департамента на отбраната на САЩ, в отдела за Европа и НАТО, от 10.06.2007 президент на Световния еврейски конгрес WJC.


Още по темата:

bTV и Нова телевизия са чуждестранни агенти 🕵️

Кой е собственик на Нова Телевизия

Кой е собственик на Viber

Кой е собственикът на вестник Вашингтон Поуст

Пеевски и Борисов купуват бТВ и Нова телевизия

Кой е собственикът на Reuters


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени