Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Точният брой на българите, които си изкарват хляба като соросоиди 😈


соросоиди
Соросоидите от всички краища на света, било то в Русия, България, Германия или Тайланд, в разговор с останалите хора, употребяват едни и същи пропагандни фрази: 'САЩ са номер едно'; 'Аз съм гражданин на света'; ' Фашизмът е национал-социализъм, т.е. социализъм, както комунизмът също е социализъм'. При всеки нов ядрен опит на Северна Корея, соросоидите от целия свят грачат: 'Корейският народ гладува, защото произвежда ядрени оръжия'. А какво стана с онези, които се отказаха да притежават ядрени оръжия (Украйна и Беларус), САЩ нахрани ли ги или само дойде с НАТО до границите им?

Copyright:www.backdoornews.com


Соросоидите обикалят обществени места за да слухтят и да донасят. Да разпространяват лъжи и клевети, да очернят руския народ и да хвалят Америка. Точният брой на българите, които си изкарват хляба като соросоиди, официално не се знае. Това което се знае е, че повечето посетители на обществени плувни басейни, сауни и фитнес-центрове, са платени соросоиди. Но също и повечето посетители на санаториуми в България също са соросоиди. Тъй като балнеосанаториумите в България вече почти не приемат пациенти по клинична пътека, а на свободен прием.

Според публикувана статистика на НСИ, българите през 2017 г. харчат средно по 4 лева на ден за храна. И съвсем логично е, че 10-15 лева на ден за плувен басейн или 40 до 60 лв. на ден за санаториум, могат да си позволят само онези, които имат възможност да си осребрят фактурата в НПО и мозъчните тръстове, като 'Америка за България' и 'Отворено общество'.

В едно интервю пред телевизия 'Атака', руският генерал от разузнаването Леонид Решетников спомена, че платените соросоиди в България са 50.000-60.000 души. 📺 30 години след падане на България под американско владичество, вече има цели български фамилии, в които родители-соросоиди изпращат децата си да учат политология и след магистратура във Великобритания и САЩ, се връщат в България да работят по колцентровете.

Според публикувани снимки от гей-парада в София през юни 2017 г. стана ясно, че същите соросоиди, които през 2013 г. бяха снимани като разплакана протестърка и полицай-жандармерист, през 2017 г. се снимаха в същата поза, но този път като радостни гей-активисти. Всички в България знаят, че в наказателните съдебни дела, едни и същи свидетели се явяват при различни дела - един път като свидетели по дело за изнасилване, друг път по дело за убийство или въоръжен грабеж. И всички като се срещнат по коридорите на съда се поздравяват със съдебните заседатели като стари приятели. Защо пък и протестърите да не участват в хепънинги - един път като жандармеристи, друг път като гей-активисти. Добрите холивудски актьори също не играят винаги една и съща роля.


Още по темата:

Работа в кол центърРабота в кол център

Всеки пети българин учи за соросоид


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени