Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Соросоид 👿


дяволи
Думата "соросоид" е неологизъм в политическия жаргон, производна от Сорос - банкстера Джордж Сорос и окончанието -ид, както например ромбоид, андроид, хемороид, сперматозоид, алкалоид, паразитоид, хуманоид, астероид, планетоид и пр. - от древногръцки εἶδος, което озачава същество.

Copyright:www.backdoornews.com


В пост-съветското пространство в политическия жаргон е популярна думата "либераст" - неологизъм, съчетание от неолиберал и педераст. А соросоид, който участва в гей-паради го наричат "толераст". В Украйна соросоидите ги наричат "укроп", "укрофашист", "пятая колонна". Антоним на либераст е "ватник". Ватници наричат патриотите, антиглобалистите.

Германците наричат соросоидите „Infanterie“, „Fußvolk“ - пехотата на Сорос, на английски език се наричат „Soros infantry“. Както в Германия пехотата е съставена от най-простите, най-евтините войници, така и в България пехотинците ги наричат презрително кашици - т.е. лумпени.

В Унгария наричат соросоидите "Soros-zsoldosok", което в буквален превод означава "наемна армия на Сорос". Турците наричат соросоидите - "гезиджии", от антиправителствените протести в Турция през 2013 г. в Taksim Gezi Parkı. Турски соросоиди, самоопределящи се като еколози, съвместно със западни хибридни военнослужещи (подобно на протестите в България срещу Орешарски) протестират против застрояването на парк „Гези“ на площад „Таксим“ в Истанбул. Турция иска да построи огромна аерогара в Истанбул, която да конкурира аерогарите в Западна Европа, което не се харесва на Запада и организира протести в Турция.

От своя страна соросоидните медии наричат соросоидите борци за (евроатлантически) ценности, защитници от дискриминация и проевропейци, но никога проамериканци! Превратът в Украйна се нарича Евромайдан, а не американо-майдан.

Терминът соросоид възниква през епохата на Преход към пазарна икономика. Преди края на Студената война, соросоидите ги наричаха дисиденти. А в Северна Корея и до ден днешен се наричат дисиденти, тъй като Северна Корея още не е приватизирана и Западът в Северна Корея все още не е "инвестирал".

Терминът "соросоид" означава мекере, слуга на Сорос, творение на Сорос, национален предател, който не умее нищо, завистлив и злорад колаборационист, трубадур на "Новия световен ред". Соросоиди са определена категория лица и организации, на които им плащат, да фалшифицират историята, да оклеветяват национални герои, да подкрепят политика в интерес на външни сили, която е против националните интереси, да взимат участие като кризисни актьори при атентати, терористични атаки и катастрофи.

Синоним на соросоид е "протестър", американско мекере, клакьор, национален предател. Антоним на соросоид е рубладжия, т.е. платен клакьор на Москва. Дали изобщо Москва поддържа свои платени активисти в чужбина, до този момент няма доказателства.

В Османската Империя възможност за кариерно развитие са имали евнусите. При Прехода към демокрация възможност за професионална кариера имат соросоидите. В България на днешно време всички, които си изкарват прехраната с интелектуален труд, са соросоиди. И всички те бяха много уплашени, че ще останат без работа, когато в България през 2013 г. избраха правителството на Пламен Орешарски, а също и когато през 2016 г. в САЩ избраха за президент Доналд Тръмп.
дяволи

Дейността на соросоидите е да участват в Happening, канибалски пърфрманси, да участват в провеждането на Цветните революции, да разпространяват дезинформация, да създават медии за разпространение на фейкнюз, да насаждат омраза и презрение към източноевропейците и най-вече към славяните и руския народ и култура. Соросоидите подклаждат конфликти между деца и родители, подклаждат етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, с цел да разделят обществото на малцинства и подклаждат конфликти между малцинствата, пропагандират джендър теорията, организират гей-паради и пр. подривна дейност.

Соросоидът изпраща децата си да следват в Британия, САЩ или друга западна страна и той самият не се самоопределя като източно-европеец и славянин. Соросоидът от сърце се радва, когато на спортни срещи и първенства източно-европейски отбор загуби срещу отбор на западно-европейска държава. Соросоидът в еуфория обяснява, че на първенството ще изгонят циганските държави. Под цигански държави, соросоидът има предвид България, Русия, Полша. Соросоидът обяснява, че славяните създавали проблемите в Европа.

Соросоидът вече го изпращат да следва във Великобритания с кредит а не със стипендия. С ясната цел не той да стане равен на западняците, а да слугува на западняците, да им върши мръсната работа, те да забогатяват, а неговите сънародници да обедняват. Соросоидът, както проститутката, прави всичко за което му се плащат пари, без оглед за последствията за родината и роднините му.

Соросоидът очерня славяните, публикува фалшиви снимки на исторически личности, с цел да очерни българската история и личности от българската история. Съчинява антибългарски стихове, вицове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история. Соросоидът разпространява клевети срещу исторически личности, които са поддържали българите в тяхната история - Januarius A. MacGahan, генерал Скобелев, генерал Гурко, Antoni Piotrowski, Граф Игнатиев и др.

Соросоидите са перфидни е често се преструват на антисемити, антиамериканисти, русофили. Участват както в десни политически партии и движения, така и в леви политически партии и движения. Тази традиция води началото си още от 1960-те години, когато днешният евродепутат Daniel Cohn-Bendit в началото на кариерата си организира във Франция псевдо-ляво движение "Mai 68" за сваляне на Шарл дьо Гол. По-късно в Русия, през епохата на Борис Елцин 📺, Михаил Ходорковски финансира Борис Елцин в предизборната кампания, паралелно финансира и либералната партия "Яблоко" и коренно противоположната по идеология комунистическа партия "КПРФ".

Соросоидите често провеждат операции под фалшив флаг. Пример за перфидна лява соросоидна партия е марксистката партия в Холандия 'Marxistisch-Leninistischen Partij Nederland' (MLPN), просъществувала от 1970 г. до 1980 г. с 20 члена. MLPN е създадена съвместно от американските и холандските тайни служби ЦРУ и BVD. ЦРУ нарича акцията Operation Red Herring. Генерален секретар на холандската марксистка партия MLPN е бил Pieter Bouvé (alias Chris Petersen). Бившият началник на контраразузнаването на Нидерландия Frits Hoekstra, разкрива акцията на ЦРУ в своята книга „In Dienst van de BVD“. Целта на ЦРУ е била американците да се информират за геополитическите амбиции на Китай, за влиянието на маоизма върху студенти и интелектуалци, както и да състави "черен списък" на хората, които симпатизират на леви идеологии.

Разкриване на истинските цели на една политическа партия е трудно. Американският проект "Marxistisch-Leninistischen Partij Nederland" е останал дълго време неразкрит и партията е била финансирана от Китай.

"Както ловките и изкусни ласкатели към многочислените
си и многословни похвали понякога прибавят и незначителни
порицания, сякаш приравнявайки своето ласкателство с
истина, така и коварството, за да спечели доверието на
слушателите за своите клевети, добавя в тях похвали."

Плутарх (45 г. — 126 г.)
дяволи
Соросоидите под прикритие създават уебсайтове, най-често без собствен контент, в които копират чужди, критични към американската политика статии - преструват се на антиамериканисти и антисемити. Често тези медии на "леви" соросоиди, се популяризират от тролове в социалните мрежи, тъй като простите хора ползват интернет изключително за Фейсбук, а не за информация. И четат онова, което Фейсбук им е подбрал. А както всички знаят, алгоритъмът на Facebook изтласква на предни позиции фалшиви новини и американска пропаганда.

В държавите с американски марионетни правителства, пехотинците на Сорос организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците имат подозрения, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ. На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.

Целта на Джордж Сорос и неговите слуги - соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си господари.


Още по темата:

16-годишна соросоидка ще получи Нобелова награда

Всеки пети българин учи за соросоид

Точният брой на българите, които си изкарват хляба като соросоиди 😈

Какво означава джендър?

В 
Германия плащат 50€ на протестъриВ Германия плащат 50€ на протестъри

Интернет трол


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени