Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Как се печели от акции


Акция от 1968 г.
Успешна търговия и спекулации на борсата се основават на високо ниво информираност, освен начален капитал. Всеки месец случайни хора печелят от лотария милиони, достатъчни за започване на бизнес, но до този момент от човешката история няма известен случай, някой да е спечелил милиони от лотария и да е станал бизнесмен.

Естествено информация, която може да донесе пари, не се преподава в училище или в университета, не се публикува в средствата за масова информация и не присъства в развлекателната индустрия. А ако някой във форумите в интернет подеме тема, която може да информира потребителите, ръководството на форума веднага блокира темата и потребителя, който я е пуснал.

"Der Feind der Eliten ist die Wahrheit. Nur durch
permanente Manipulation der Massen ist ihr System
überhaupt stabil. In einem dichten Netzwerk, bestehend
aus Runden-Tischen, Stiftungen, Think-Tanks oder
"Bildungs­ein­richtungen", bilden sie immerzu die
nächste Generation gehirn­gewaschener
Über­zeugungs­täter heran."

Dirk Pohlmann

"Истината е враг на елита. Само чрез постоянни манипулации
на масите
, тяхната система може да е стабилна. В една гъста
мрежа от форуми, фондации, мозъчни тръстове и "образователни
центрове", те подготвят следващото поколение убедени тъпанари
с промити мозъци."


Държавата няма за цел да подготвя простосмъртните да забогатяват, а да работят за богатите. Ако човек е умен, от обществено достъпните източници може да се информира за какво господстващите се опитват да го заблудят, в каква насока искат да го манипулират. Информацията е най-скъпото нещо на този свят и никой няма да я предложи на обществото без пари. Без пари се предлага само пропаганда.

Бащата на Западната цивилизация Rothschild преди 200 години създава частна мрежа от доносници, която е била по-ефективна от държавните служби. Ротшилд дори не се оженва за случайна жена, която си е харесал. Той поръчва на брачна агенция да го запознае с точния човек за целта. Канибалския пърформанс в НХГ от Михаела Дановска навежда на мисълта, че и тя не се е запознала случайно с неизлечимо болен мултимилионер, а някой я е финансирал и насочвал, къде и с кого да се запознае, че да наследи десетки милиони евро.

Джордж Сорос печели милиарди от финансови спекулации, като атакува чужди валути, не защото е по-умен от останалите хора, а защото някой го информира кога и срещу коя валута да спекулира, освен че му дава и нужния капитал за това. Също както нацистките военопрестъпници, между които Адолф Айхман, Йозеф Менгеле, Клаус Барби и много други, успяват да избягат в Южна Америка не защото са по-умни от останалите и дори не защото са събрали повече златни зъби от избитите в лагерите евреи. За нацистките военопрестъпници подготвят коридор - така нареченото Трасе за плъхове/Ratlines - организиран и финансиран от римската католическа църква, американското контраразузнаване и италианския отдел на хуманитарното движение "Червен кръст". САЩ, "Червеният кръст" и Ватикана, освен че им издават фалшиви паспорти и организират извозването им на кораби, те им дават и начален капитал, да започнат в Южна Америка свой бизнес.

Най-важният източник, от който мултимилиардерите увеличават богатствата си са акциите. По данни на MSCI World-Index, акциите по време на финансовата криза в световен мащаб са увеличили цената си с 13,2%. Според S&P 500 в САЩ акциите са поскъпнали с 13,4%. Stoxx Europa 600 Index се е покачил след юни 2012 почти с 20%. Но не всички акции покачват цената си! Например акциите на Facebook в началото се продават на борсата за 38 US$, а през 2012 година цената им пада на 19 US$. И всеки, който е инвестирал във Фейсбук е загубил половината от вложенията си, докато Марк Цукерберг през това време е натрупал милиарди.

Голяма част от милиардерите са неграмотни и те печелят от акции не защото са по-умни от простосмъртните, а защото някой ги информира кога дадени акции ще поскъпнат и кога ще поевтинеят.

Copyright:www.backdoornews.com


Забогатяването на определени хора за сметка на населението се провежда по предварителен план. А на населението му се обяснява с клишета, като търговски нюх, позитивно мислене и саморегулиращ се пазар.

"I always knew I was going to be rich.
I don't think I ever doubted it for a
minute."

Warren Buffett

"Винаги съм знаел, че ще стана богат.
Не си спомням някога, даже и за една
минута, да съм се съмнявал в това."

Уорън Бъфет

Warren Buffett е американски мултимилиардер, един от най-богатите хора в света, който според Уикипедия започнал своята кариера, като купувал пакет от шест бутилки Coca-Cola-Sixpack за 25 цента, а ги продавал всяка бутилка за 5¢ и така печелейки по 5 цента на шест бутилки станал милиардер.

Обикновените хора също могат да купуват и продават валута, могат да купуват и продават акции, но обикновените хора никой не ги информира кога валутния курс или курса на определени акции ще се повиши и кога ще рухне, кога цената на златото, на нефта, на газта, ще се повиши и кога ще падне. На обикновените хора им се казва, че курса на акциите и на валутите е непредсказуем, и никой не го бил манипулирал.
Първата акция в историята на човечеството от 1288 г. за медна мина Stora Kopparberg Kupfermine
Всички световни икономически кризи, ипотечни кризи, финансови кризи, и хиперинфлации не са спонтанно явление и не са непредсказуеми. Кризите се провеждат умишлено, от тях богаташите увеличават екстремно своето състояние, а бедните затъват още повече в дългове.

"We are on the verge of a global transformation!
All we need is the right major crisis and the
nations will accept the New World Order."

David Rockefeller 14.09.1994 UN Business Council

"Ние сме на прага на глобална трансформация!
Всичко, от което се нуждаем, е една огромна
криза и нациите ще приемат Новия Световен Ред".

Дейвид Рокфелер пред ООН 14.09.1994


Още по темата:

Разкриха банките, че са предизвикали финансовата криза

Как обраха спестяванията на българите

Милиардери започнали от нула

Който не забогатява с 18% на година, значи обеднява

Собствен бизнес

Световна йерархия


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени