Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Second Screen MovieSecond Screen Movie / Филм с втори екран е филмов жанр, при който паралелно с филма на големия екран, зрителите имат възможност да гледат добавки към "основния" филм, на своя смартфон. Първият филм в историята на киното, който е продуциран за Second Screen е холандският филм "App" от 2013 год., режисьор Bobby Boermans.

Copyright:www.backdoornews.com


Основни похвати на Second Screen Movie: Показване на Chat или SMS-кореспонденция между протагонистите. Сцени в които протагонистите снимат с мобилен телефон, се показват върху смартфона на зрителите, от перспективата на мобилния телефон на героите. Сцени, които досега са били показвани в Splitscreen, сега отделните прозорци се показват на екрана на смартфона или таблета.

Във филма "App", зрителите които искат да гледат допълненията, трябва да ги качат на смартфона си като iOS-App или Android-App, които стават активни в киносалона. Активират се от звукови сигнали на 33 места във филма, като всеки път предупреждават потребителите чрез вибриране.

Аналогично на приложенията, които използваха ранобудните соросоиди от #ДАНСwithme в България, за отчитане на хонорарите им, които се активират от крясъци "оставка!" и вувузели.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени