Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Имаше ли проституция по време на комунизма


Проституция по време на комунизма
Периодът на комунизма в България (1944-1989) създаде неблагоприятни условия за разпространение на проституцията, тъй като през тази епоха липсваше социалната прослойка   прекариат - хора които поради финансовата си нестабилност не са подходящи за семейство (Виж класация при мъжете 📈♂). И всички нормални и здрави мъже можеха да имат моногамна връзка и семейство. Поради това, контингентът на проститутките по време на социализма, бяха временно пребиваващи чужденци - шофьори на TIR, моряци, посетители на Пловдивския панаир, туристи по Черноморието.

Copyright:www.backdoornews.com


Българите, ползващи услугите на проститутки по време на комунизма бяха сакатите, слабоумните, недъгавите. За разлика от демокрацията на днешно време, при която САЩ спонсорират недъгавите, назначават ги на ръководни длъжности, някои стават директори на неправителствени организации, финансирани от Джордж Сорос. Естествено не от хуманни съображения, както на някого може да му се стори на пръв поглед. В своята история САЩ никога не са се ръководили в политиката си от хуманизъм и човеколюбие.

Целта е недъгавите българи да дадат многобройно недъгаво поколение, което да измести здравите и способни българи. Този процес е познат в биологията под името дисгеника.


Още по темата:

Заплати и цени при социализма

Всяка трета българка проституира


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени