Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Филантропия


Благотворителност в полза на обществото
Филантропия, от гръцки език - φίλος - приятел и άνθρωπος - човек, означава човеколюбие, безкористна благотворителност за човечеството. Филантроп се нарича човек, който жертва своето време и пари за благотворителни цели, ръководен от алтруизъм, а не от скрити користни подбуди. Антоним на филантроп не е мизантроп – саможив, човекомразец, човеконенавистник, мрачен, зъл човек, защото не съществува противоречие между алтруистичното действие и негативната нагласа срещу човечеството като цяло. За българите единствените, които са известни с филантропската си дейност, са братята Евлоги и Христо Георгиеви.

Copyright:www.backdoornews.com


Често соросоидните медии пробутват за филантропи банкстери като Рокфелер и Джордж Сорос или октоподи за събиране на лични данни като Mark Zuckerberg, педофили като Джефри Епщайн. Ако набереш в Гугъл ключова дума "филантропия", излизат портретите на Марк Цукерберг (Фейсбук), Джеф Безос ( Amazon, Вашингтон Пост) и Лорд Ротшилд. Дейвид Рокфелер спонсорират упадъчни направления в изкуството абстрактен експресионизъм, атонална музика, финансират Радио „Свободна Европа“. John D. Rockefeller III е основател на НПО "Population Council", която съмвестно с USAID и Световната Здравна Организация разработват и изпробват така наречената "ваксина за стерилизация". Причинителят на треска Зика - Zika-Virus (ZIKV), който се предава и по полов път и причинява тежки малформации на главата при новородени бебета - микроцефалия, е патентирана собственост на "Rockefeller Foundation" и може да бъде закупен на цена от 599 евро от "ATCC-LGC". "Rockefeller Foundation" още преди Втората световна война, финансира редица германски програми по евгеника, на които се основават нацистките експерименти с човешки същества.

George Soros, когото западните СМИ (контролирани от самия него) възхваляват като Робин Худ на новото време, провежда саботаж на валутите/икономиката на различни държави, спонсорира подривна дейност в тях и Цветни революции, което води до драстично падане стандарта на живот в тези държави. Самият George Soros заявява пред журналисти:
"I am basically there to make money. I cannot and do not look at the social consequences of what I do." "Аз съм за това, да правя пари. Аз не мога и не искам да се интересувам от социалните последствия от това, което върша." 📺

Според Wikipedia филантроп е също Brent Roger Wilkes (1954), който оборудва концентрационни лагери на ЦРУ, в които подлагат на мъчения и убиват хора без присъда, само по подозрение. Инвеститорите на руската социална мрежа "ВКонтакте" Lew Lewiew и Мирилашвили също биват наричани филантропи: Единият е специализиран в заведения за хазарт, другият организира търговия с кървави диаманти. Също и за клана Mocatta, основателите на Gold-fixing може да се прочете в Уикипедия, че освен че са банкери, били още и филантропи.


Още по темата:

Германия: Най-голямата заплаха за човечеството е САЩ

Джон Болтън: Нашата цел е САЩ да инвестират в нефта на Венецуела


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени