Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Нимфомания


Фаун и нимфа
Нимфомания (от гр.νύμφη (nymphe) — невеста и μανία (mania) — страст), понякога се нарича клиторомания, е термин от клиничната психология и сексология, характеризиращ състояние на патологично повишено полово влечение при жената. Според някои автори нимфомания винаги се свързва с промискуитет. Обикновено възрастта, въшността и дори пола на "случайно попадналия под ръка" партньор, не оказват влияние, което е и блестяща предпоставка за една жена, да работи като проститутка. Естествено не всички нимфоманки стават проститутки и не всички проститутки са нимфоманки.

Copyright:www.backdoornews.com


В съвременната наука понятието нимфомания се смята за остаряло и се употребява като обида, в зависимост от ценностната система и морала на епохата. В съвременната култура на знаменитости, в която използването на синтетични лубриканти принадлежи към мейнстрийм, терминът нимфоманка се използва дори с рекламна цел за жена, която е по природа сексуална и не се нуждае от лубриканти от аптеката и не се маже със слюнка преди полов акт.

Най-често страдащите от хиперсексуалност жени (както и мъже) предпочитат секс със непознати, поради неспособността си да осъществят продължителна връзка с партньор на емоционално ниво. Характерно за нимфоманката е, че тя е в състояние мигновено да прекрати продължителна любовна връзка, без каквито и да били скрупули.

Някои хиперсексуални жени твърдят, че при повторен полов акт и при всеки следващ полов акт, оргазмът ставал все по-силен, а в същото време лубрикацията може да намалее. Характерно за оргазма както при мъжете, така и при жените е, че след достигане на кулминация, следва фаза на успокояване. А такова успокояване при нимфоманките не настъпва. Напротив, желанието се усилва до такава степен, че вече ванила секс не им е достатъчен и пристъпват към анален секс, БДСМ, генг-бенг.

Половата възбуда при нимфоманките има субективен характер, без адекватни физиологически реакции от страна на половите им органи. Понякога пристрастените към секс жени плачат по време на оргазъм. Изблик на смях след оргазъм/еякулация, е нормална реакция. Някои нимфоманки малко преди оргазъм започват да говорят с прогресивно нарастващ тон, че боготворят партньора си, че той е много красив и са влюбени в него, че пениса му бил много голям, че ѝ влизал много на дълбоко.

Често нимфоманката по време на полов акт повтаря името на партньора си на все по-висок тон. С нарастваща възбуда повтаря, че не може повече да издържи. Често хиперсексуалните жени страдат от безсъние и нощно време разбуждат партньора си, за да правят секс. Обикновено такива жени се афектират, в случай че мъжа еякулира преди те да са успели да получат поне един оргазъм. Вманячаването при нимфоманките се проявява често със желание за вагинален секс дори по време на менструация. Нимфоманките обичат фелацио, но се стремят чрез фелацио да не довеждат мъжа до еякулация, за "да не си хаби патроните". Същият маниер относно фелацио се забелязва и при застаряващи жени, които се опасяват, че няма да бъдат задоволени от мъжа.

Анален секс, както и кралска свирка, за нимфоманката принадлежи към мейнстрийм. Постоянната сексуална незадоволеност при нимфоманките, често се проявява в изключителна издръжливост на недоспиване. Нимфоманките са в състояние по цели нощи да обикалят заведенията в търсене на нови партньори. Жените страдащи от нимфомания, както и мъжете страдащи от сатириазис по правило не мастурбират.

Фиксирането на личността към секс свежда до подтискане на културните интереси. Нимфоманките използват всяка минута за нови запознанства, корпуса на смартфона им бързо се изтърква от писане на съобщения. Поради безразборните си полови контакти, нимфоманките най-често са заразени от различни болести, предавани по полов път.


Още по темата:

Сексология


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени