Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Коя е Николина Ангелкова?


Николина Ангелкова
Николина Ангелкова е родена на 30 ноември 1979 г. в един от най-изостаналите райони на България - Крумовград. Според Уикипедия, Николина Ангелкова е карала платен курс в бизнес училището на Харвард по програма за ръководни кадри „Развитие на лидерски умения/Program for Leadership Development: Accelerating the Careers of High-Potential Leaders“ който в момента струва $52.000. Но Ангелкова не го е звършила успешно и е получила сертификат за участие, а не степен, както и статут на възпитаник, а не диплома. Такъв сертификат на Запад получават всички студенти, които прилежно са посещавали лекции, но са ги скъсали на изпитите.

Copyright:www.backdoornews.com


Както всички знаят, САЩ провеждат дисгеника на населението на Източна Европа и подбират интелектуалния елит в тези държави по нисък коефициент на интелигентност, назначават в политическото ръководство дебили. Но западните университети, особено реномирани като Harvard University, имат определен имидж, поради което не подаряват оценки и не издават дипломи на пълни некадърници.

Николина Ангелкова е собственик на множество фирми, една от които от 2005 до 2010 г. е „Николова и партньори консулт“. Описанието на дейностите на фирмата е размито: консултантска дейност, посредничество при покупко-продажба на имоти и пр. С подобна дейност се занимават и фирмите на Иво Прокопиев - един от главните актьори на приватизацията на националните блага на България и разпродажбата им на американци и техни подставени фирми.

Николина Ангелкова става известна в политиката като съветник от екипа на президента Росен Плевнелиев с опит в любимата му сфера - строителство и регионално развитие. По това време Ангелкова беше по-известна като Николина Николова или дъщерята на кърджалийския любимец на държавата Панайот Панайотов – Панчо Графит комерса.

През 2011 година Росен Плевнелиев я назначава в управителния съвет на подопечната на Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ) Агенция "Пътна инфраструктура". Голяма част от държавните поръчки за строителство и ремонт на пътища, с каквото се занимават фирмите на бащата на Ангелкова (Графит комерс), се възлагат от Агенция "Пътна инфраструктура", управлявана от дъщеря му Николина Ангелкова. Подобна е и схемата, по която бащата на Dieter Bohlen - основателя на Modern Talking, усвоява държавни поръчки за строеж на пътища в Германия.

Като служебен министър на транспорта Ангелкова се изяви с няколко скандални прояви около смяната на (некооперативни) шефове на ключови държавни предприятия, между които БДЖ, Летище София и Пристанище Бургас.

На 23 февруари 2018 г. Експертен Клуб за Икономика и Политика: "ЕКИП" съобщава, че Николина Ангелкова предлага въвеждане на стриктна регулация на сайтове като Airbnb, HomeAway, FeWo-direkt и Booking. Тезата на Ангелкова е, че тези сайтове на практика оперират като посредници на хотелиерски услуги и позволяват да дадете даден свой имот, или част от имот - примерно една стая, под наем за краткосрочен период от време, в повечето случаи на по-ниски от цените в хотелите, с което да конкурирате хотелите.

Министър Ангелкова излезе с предложение тези уебсайтове да бъдат принудени да предлагат само лицензирани хотели. А това на практика изцяло би елиминирало предлагането на имоти през тази платформа от страна на частни лица. Все пак Николина Ангелкова е поставена на министерски пост не да подкрепи гладуващото българско население, а да защити едрия бизнес, който е собственост предимно на американски корпорации и техни подставени фирми. Същото стана и с Uber, както ще стане и с платформи за споделени пътувания, споделено пазаруване които убиват печалбата на "наши фирми". Относно родителите и прародителите на Николина Ангелкова в интернет не се намира нищо. Или по-точно чрез Гугъл не се намира нищо. По собствени изявления Гугъл намалява видимостта на информативните медии, за да пробута фалшивите новини от соросоидите.

Не е ясно как бащата на министърката - Панайот Панайотов – Панчо Графит комерса е започнал бизнес, кой му е дал начален капитал, кой го е допуснал в тези среди, по какъв критерий американците са го подбрали да цицка държавни поръчки?

На 05.04.2019 г. във връзка с разкрития палат на Ангелкова от 142 m2 за €31.000, тя заявява пред Нова ТВ: "Влязла съм в политиката с достатъчно средства. Мога да докажа всеки един лев, който съм похарчила."

България е майка за такива като
Ангелкова, и мащеха за онези, дето
не могат да си платят парното.Още по темата:

Имотите на любимците на държавата 🏡

Валери Симеонов: Ангелкова е млада и красива дама

Самолетът на пукналите олигарси струва €180.000

Подготвят отчуждаване на жилища


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени