Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Маруся Мирчевска


Маруся Мирчевска
Маруся Мирчевска е дъщеря на секретаря на ОК на БКП в Плевен - Панайот Мирчевски и първата законна съпруга на Владимир Живков - сина на Тодор Живков. И тя, както и бившата ѝ голяма любов Владимир Живков, са добре дошли в САЩ, за да дават на американците информация за интригите във висшите партийни кръгове в България.

Copyright:www.backdoornews.com


За разлика от българските гастарбейтери на Запад, които финансират бюджета на България, като изпращат пари на близките си, Маруся Мирчевска е от любимците на САЩ, тя не работи мръсна, неквалифицирана, вредна за здравето и унизителна за местните работа, както повечето от българските емигранти след 1990 год. Маруся Мирчевска е от успешните българи на Запад. Маруся Мирчевска и Владимир Живков имат син - Тодор Живков, който са поамериканчили на Тед Влад Живков. Тодор Живков-внук също е на завет в страната на лицемерните усмивки.

Маруся Мирчевска завършва английската гимназия в София. Нейни съученици разказват, че още като ученичка Маруся осъзнала, че нейната красота е найния капитал. И Маруся започнала постепенно да расте в "кариерата", докато най-накрая се докопала до най-сладкото грозде от върха.

Понастоящем е известно малко за Маруся Мирчевска. Нейни снимки, както и на сина ѝ Тодор Владимиров Живков, оскъдно се публикуват. Българските соросоидни медии разказват различни пикантни измислици: Че от малка пишела стихове, които пък били забранени в България, след като се била развела с Владимир Живков. Че в САЩ Маруся завършила курс по актьорско майсторство при Лий Страсбърг, че имала няколко висши образования, че била приета за член на Съюза на Американските писатели, че била знаменита холивудска сценаристка и даже била професор в престижния университет на Южна Калифорния, че продавала собствени късометражни 5-минутни филми, които напоследък не вървяли, но пък станала основател на движението "Лидери със Сърце".

Това което със сигурност се знае, е че Маруся Мирчевска на цената на побоища от Владко и последвало от тях болнично лечение, обезпечава финансово много поколения след себе си. И сигурно когато са я питали как го търпи Владко, Маруся е отговаряла че го обича истински.

Цитат:
"Вярвам, че може да има истинска любов и
тя да има щастлив край, а не трагичен."

Маруся Мирчевска

Ако няма истинска любов, то поне има истински пари, които винаги имат щастлив край. Парите имат инфлация, но тя винаги е по-малка от инфлацията при любовта.

Според казионните български медии, многострадалната Маруся Мирчевска след развода с Вовата, е била отвличана, малтретирана, унизена и лишена от родителски права и даже била изгонена да учи в Москва! Но Маруся решила вместо да следва в СССР, да отиде в САЩ да дава информация, както лелята на севернокорейския диктатор Ким Чен Ун, на която ЦРУ са предложили политическо убежище и 200.000 долара начален капитал, да започне собствен бизнес в САЩ.

Както Ода Яуне, за да продължава да яде американски хляб, провежда канибалски пърформанс в НХГ, така и Маруся Мирчевска за да продължава да яде американски хляб, пристига спешно от САЩ, по повод вълненията около добива на шистов газ в България, с мисионерска цел да баламосва българите, като представя документалния филм "Последната планина", който внушава, че и американския народ имал същите проблеми, както и българския.


Още по темата:

Заплати и цени при социализма


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени