Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Google
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Партия АТАКА


Атака
Според Wikipedia „Атака“ е политическа партия в България, която използва популистки послания, за да спечели симпатии от избирателите. Според някои мнения „Атака“ е крайно дясна партия, според други – крайно лява и заема проруски позиции. Партия „Атака“ се самоопределя като патриотична и поне официално е ориентирана към национализма. „Атака“ се самоопределя и като антипод на етническата, турска, антиконституционна и сепаратистка организация Движение за права и свободи (ДПС).

Чрез политическата си програма, обявена в началото на 2012 г. и наречена „Планът Сидеров“, ПП „Атака“ твърди, че при връщането в български ръце на златодобива и добива на ценни метали изобщо, електроразпределителните предприятия, мобилните телекомуникационни компании и банките, минималната пенсия в страната веднага е възможно да стане 500 лв., а минималната работна заплата е възможно да стане 1000 лв. Външнополитическата позиция на АТАКА е проруска, антиамериканска и анти-НАТО-вска.

Copyright:www.backdoornews.com


Според изказвания на холандската евродепутатка Елс де Хрун, „Атака“ е "расистка, ксенофобска, отричаща Холокоста, антиеврейска, антитурска и антициганска партия" (източник: European Parliament Goes Bananas over Bad Joke. From the desk of Elaib Harvey on Thu, 2006-09-28 23:15)

На парламентарните избори през 2017 година ГЕРБ вече до толкова са се изтъркали и са станали нетърпими, че имат нужда от коалиция за да оцелеят. И ПП „Атака“ успява съвместно с НФСБ и ВМРО да влезе в парламента под формата на коалиция с ГЕРБ. От тогава политическа партия „Атака“ вече е преживяла катарзис и темата за златодобива както и „Планът Сидеров“ вече не са актуални.
Волен Сидеров
Волен Сидеров предлага анкетна комисия, която да проучи съдебния процес срещу Левски, защото Васил Левски не бил осъден на смърт от османите заради организиране на сепаратизъм, а заради убийство на дете 📺 , тъй като по думите на Волен Сидеров, сепаратизъм в Османската империя не се бил наказвал със смъртно наказание, а със заточение. В коя империя от човешката история сепаратизъм не се наказва със смъртно наказание? Остатъкът от някогашната Османска империя - днешна Турция през 1999 г. успя, с помощта на израелското разузнаване, да отвлече ръководителя на кюрдските сепаратисти Абдула Йоджалан/Abdullah Öcalan и веднага го осъди на смърт.

А слухът, че Васил Левски бил убил дете, бе пуснат от Турция и разпространяван от платени соросоиди през последните няколко години. Съдебният процес срещу Левски е документиран и ако това беше вярно, турците отдавна да са изровили от архивите и публикували протоколите от съда.

Подобен слух се разпространява от Турция, че Баташкото клане през 1876 г. било възмездие за убийства на българи-мюсюлмани от страна на въстаниците. Тый като трупа на Христо Ботев не е намерен, през 1970-те синове и внуци на бивши лихвари, на които комунистите на 09.09.1944 г. национализираха имуществото, озлобени разпространяваха слухове, че черепа на Христо Ботев бил намерен и бил с входяща рана от към тила, защото не бил убит от турците, а от неговите четници, с които се бил скарал за пари. Обикновено когато човек се скара с някого, не стои с гръб към него. А по време на сражение парите губят значението си, защото хората се борят да оцелеят и никой не стреля в тила на своите.

Кой има интерес от разпространяване на такива лъжи Cui bono? В стила на Турция е, да не си признава престъпленията. Турция до ден днешен отрича геноцида над почти два милиона арменци, по време на Първата световна война.

В друго предаване по партийната телевизия „Алфа“ Волен Сидеров прави изказване, че братята Евлоги и Христо Георгиеви били търгаши и спекуланти. Евлоги и Христо Георгиеви освен че финансират построяването на най-внушителната и до ден днешен постройка в България - Софийски университет, по време на Кримската война (1853-1856) двамата братя организират 7000 българи-доброволци, които опитват с помощта на Русия да освободят България от Османското робство. Но те, според Волен Сидеров били търгаши и спекуланти. Кой друг богаташ в Българската история е направил нещо за България? Може би Джордж Сорос с неговия Нов български университет, който подготвя кадри за разпространяване на поквара и подривна дейност.

Магдалена Ташева - известна, дългогодишна журналистка във вестник „Атака“, водеща на предаването „В окото на бурята“ по телевизия „Алфа“ е обвинявана от САЩ в антисемитизъм (Източник: САЩ - В България продължават случаите на антисемитизъм, автор Панайот Ангарев, вестник "Сега" брой 5048 (173) 30 Юли 2014, "В него фигурират поименно рапърът Мишо Шамара и депутатът от "Атака" Магдалена Ташева"). След като Атака са вече в правителството, през декември 2017 г. Магдалена Ташева по телевизия "Алфа" разяснява, че Йерусалим са го построили евреи и той си принадлежал на Израел по дифолт 📺.

Вече през 2018 г. в предаванията на партийната телевизия на АТАКА - „Алфа“, провалилият се проект "Южен поток" бива обясняван на публиката като следствие от недостигнато споразумение между Русия и Евросъюза, а не като реверанс на българските васали пред САЩ, да си продават втечнения газ. Това лъже и Бойко Борисов, че Русия се била отказала от „Южен поток“, в полза на „Турски поток“. Ако Евросъюза не беше съгласен да купува от Русия газ, защо Германия построи Северен поток/Nord Stream и след това започна строежа и на втори "Северен поток 2/Nord Stream 2"?

Русия прескочи Беларус и Полша и директно доставя газ в Германия, чрез "Северен поток". Поради това, че Германия се явява транзитна страна за руския газ, Русия продава газ на германия най-евтино. От всички източно-европейски страни, България беше единствената, на която Русия предложи да стане транзитна страна за руския газ към Южна Европа.

Според публикации на западно-европейски езици в Wikipedia, България подписва с Русия проекта „Южен поток“ на 05.02.2009 г. На 05.07.2009 г. ГЕРБ печели парламентарните избори в България и осем дни след изборите на 13.07.2009 г. Русия съобщава, че новото правителство на България е замразило договора с Газпром за „Южен поток“ и няма интерес за каквито и да били други енергийни проекти с Русия (източник: South Stream: Bulgariens neue Regierung ändert Kurs - "Kommersant", WIRTSCHAFT, 14:24 13.07.2009, aktualisiert 16:12, 05.10.2015)

Първата работа на ГЕРБ беше веднага след изборите да блокира договора за „Южен поток“. Но това не се съобщава от нито една българска медия, в това число не и от медиите на ПП „Атака“, за която соросоидите разпространяват слухове, че се била финансирала от Русия. И много отчаяни хора вярваха, че ако Бог е забравил България, то Русия все още не я е забравила.

Такива слухове соросоидите разпространяваха и за Бойко Борисов, че бил руски проект. От 10.11.1989 г. в България няма руски проекти, има само американски проекти. Руските проекти, които са били построени до 1989 г. са вече приватизирани и отдадени на символични цени или въобще без пари на американски компании и техни подставени фирми. При комунизма имаше еднопартийно управление - всички партии бяха червени. При демокрацията има плурализъм, при който еднакво място имат както сини соросоиди така и червени соросоиди.

И както всички български медии, така и всички български политически партии се финансират от едно място: Сини соросоиди, които се пъчат като неолиберали и евроатлантици и червени соросоиди, които провеждат операция под фалшив флаг - перфидно се преструват на патриоти, националисти, антиглобалисти, русофили, антисемити. Но хранилката и на едните и на другите е обща и помията в тази хранилка идва от САЩ.

"Един слуга не може да има двама господари."
Библия, Матей 6/24


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени