Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Как жените забърсват по интернет


Как жените забърсват по интернет
В началото на 1990-те, с отваряне на границите между Изтока и Запада, много източно-европейки са озарени от идеята да се запознават със западняци, да си облекчат живота, да се отърват от Прехода към демокрация.

Copyright:www.backdoornews.com


Брачните агенции и вестниците (с безплатни обяви) в Западна Европа и САЩ гъмжаха от обяви за запознанства на млади рускини, българки, източно-германки и пр. източно-европейки, наред с облигаторните бразилки, тайландки и филипинки.

Източно германците са първите източно-европейци, които още през 1990 г., след Обединението на Германия, получават право да пътуват без виза в цяла Европа, Австралия, САЩ. Източно германките като отвързани хукнаха да си търсят мъже от САЩ, Швейцария и Западна Германия. През 1993 г. по официална статистика, източно-германките имат най-ниската раждаемост - 0,77 деца/на жена. Приблизително такава е раждаемостта и при етническите българки, от както започнаха да пътуват без визи на Запад.

От 2015 г. насам Западът за да отцепи Беларус от Русия, започва да дава на граждани на Балерус шенгенски визи за 2, за 5 години и вече през 2018 г. резултатите са налице: Според статистиката на ЦРУ, през 2018 г. Беларус вече има ниска раждаемост и отрицателен прираст на населението (Population growth rate: -0.24% (2018 est.) И в Беларус, както в България, както в бишето ГДР, жените предпочитат да заминат на Запад в публични домове, от колкото всяка вечер да си лягат с един и същи мъж и да раждат деца.

В миналото търсещите запознанства си разменяха писма със снимки, а в последствие E-Mail със снимки. Някои източно-европейки до такава степен са заслепени от алчност, че директно питат кавалерите дали живеят в къща или апартамент. Някои дори питат дали стените на къщата им е от тухли или е супермодерна и стените са от стъкло и дали имат в къщи домашни прислужници.

Дамите от Източна Европа изискват кавалерите да изпратят свои снимки на фона на къщата, в която живеят. А с увеличаване скоростта на интернет и навлизането на Voice over IP, дамите изискват кавалерите да се поразходят с уебкамерата по стаите в жилището си.

В случай че кавалерът попита: "Какви коли ти харесват?", повечето източно-европейки не усещат иронията и започват да изброяват супер-спортни леки коли, каквито са гледали в американските сапунените сериали по телевизията. Някои са до толкова непосредствени, че дори в социалните мрежи си признават, че колите им харесвали повече от мъжете.

С навлизането на мобилните телефони и интернет в края на 1990-те, се появяват и първите кавалери западняци-ментета. За да се предпазят от безперспективен секс, дамите от Източна Европа верифицират кандидатите, подлагат ги на "Shit-Test", като изискват от тях изпращане на писмо по пощата, респективно те самите им изпращат препоръчано писмо с обратна разписка. С навлизането на Viber, златотърсачките от Източна Европа заявяват на кавалерите, които са забърсали по интернет, че не ползват Skype, а само Viber. Защото Skype, в противоположност на Viber, не издава геолокацията на участниците, както и номера на телефона им. Тази функция на Viber да предава местонахождението на потребителите, може да бъде деактивирана, но тогава участника демонстрира, че има какво да крие. А златотърсачките от Източна Европа искат да имат гаранция, че са се запознали с кореняк западняк, а не с някой загорял гастарбейтер.

В средата на 1990-те компютрите и връзката с интернет все още бяха скъпи и повечето източно-европейки ползваха интернет на обществени места. В сайтовете за запознанства в един и същи женски профил, обявите им включват както интерес към сериозна връзка с цел брак, така и интерес към секс-услуги срещу заплащане. Както казват руснаците: "И рыбку съесть и на хуй сесть." Ако не успеят да се продадат, то може и само под наем да се отдадат. Поради високите такси за интернет, източно-европейките по онова време не си регистрираха различни профили - един за VIP-услуги и друг(и) за запознанства с цел брак.

Но не само източно-европейките още от зората на интернет се пускаха на лов за шарани. В Западните индустриални държави от средата на 1990-те, повечето домакинства имаха домашен десктоп-компютър и връзка с интернет. Но въпреки това в Западна Европа и САЩ 25-35 годишни жени чакаха на опашка в интернет-кафета и обществени библиотеки с достъп до интернет. За да не бъдат обезпокоявани от съпрузите или гаджетата си. По онова време смартфоните все още не бяха изобретени и жените не можеха дискретно да въртят серийно-моногамни връзки от интернет.

С появата на социалните мрежи се появи възможност жените да верифицират социалния статус на кавалерите, още преди да са се запознали с тях. От тогава и уебсайтовете за запознанства, в които потребителите се регистрират анонимно, загубиха смисъл за жените.


Още по темата:

Запознанства във Фейсбук


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени