Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Международен валутен фонд


Международният валутен фонд
Международният валутен фонд (МВФ, на френски език: Fonds monétaire international, FMI, на английски: International Monetary Fund, IMF, на немски IWF) е глобалистка, лихварска организация, която контролира световната финансова система, като манипулира валутните курсове и платежния баланс на малките държави. Седалището на Международния валутен фонд е във Вашингтон/САЩ. "International Monetary Fund" е творение на "Federal Reserve System" - частна банка, основана от известен лихвар - Джеймс Пол Варбург, която печата доларите на САЩ.

Copyright:www.backdoornews.com


Международният валутен фонд, наравно със Световната търговска организация, са основният инструмент на неоколониализма. Международният валутен фонд предлага отпускане на кредити, за които предварително се знае, че не могат да бъдат погасени и срещу тях ще бъдат отнети нечии национални блага, като например водоснабдяване, енергоснабдяване, телекомуникации и пр.

«От чужденеца изисквай, а на брат
си му прости...ти ще даваш заеми
на много народи, но ти самия няма
да взимаш заеми и ти ще господстваш
над много народи, а те над теб няма
да господстват.»

- Второзаконие (הַדְּבָרִים) - петата книга от Библията,
от Стария завет и от Петокнижието
(петте Мойсееви книги)

Получаване на кредити от FMI води до снижаване стандарта на живот в бедните държави, тъй като те не използват кредита за построяване на собствена индустрия, а единствено за изплащане на заплати на коруптни политици и администрация. Също както бедните хора в България по време на прехода теглят потребителски кредити не за да развиват собствен бизнес, а да си плащат сметките за вода, парно, медицинска помощ.

Съществуват мнения, че президента на Югославия - Слободан Милошевич бе преследван и убит, защото отказа да тегли кредит от Международния валутен фонд.

Кристалина Георгиева
На 25.09.2019 г. Кристалина Иванова Георгиева (рожденото ѝ малко име е било Сталинка, а като ученичка се е преименувала на Кристалина) е назначена (не избрана, защото официално други кандидати нямаше!) за директор на IMF. За да бъде непременно тя назначена, Международният валутен фонд промени правилата за назначаване на изпълнителен директор. Горната възрастова граница от 65 години бе отменена, защото Кристалина Георгиева е на 66 години.

Кристалина Георгиева в профила си в Twitter до 29.09.2019 г. във визитната си картичка се самоопределя като европейка, гражданка на света, не българка. Тази нейна визитка е все още в индекса на Yahoo!, докато тя вече я е променила (след критики по българската телевизия) и е добавила, че дядо ѝ и баба ѝ са били неграмотни българи, а тя станала световно известна. "The latest Tweets from Kristalina Georgieva (@KGeorgieva). Chief Executive Officer @WorldBank. European & citizen of the world, committed to international development."

Целта на назначаването на Кристалина Георгиева на този пост е да се създаде илюзията, че Международният валутен фонд е международна организация на цялото човечество. С тази цел е измислено и името на банката - Международен (не американски) валутен фонд. А фактът, че банката е дъщерна на "Federal Reserve System" не се коментира от мейнстрийм-медиите, както не се коментира, че Ротшилд от 100 години определят цената на златото.

В училище учат, че капитализмът не бил политическа, а икономическа система. И се саморегулирал, в зависимост от търсене и предлагане. Само дето цената на златото не се саморегулира, а се определя от Rothschild и цената на нефта не се саморегулира, а се определя от Rockefeller. От Рокфелер се определя и кое изкуство е красиво ( абстрактен експресионизъм), а от Ротшил се определя, че има глобално затопляне на климата. Иначе всичко се саморегулира.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени