Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Гъсти вежди 🤨


Дебели или тънки
Дебели или тънки: веждите се променят с промяната на идеала за красота - тенденцията към плътни, гъсти и обемни вежди, която сега ни придружава в продължение на няколко години, ще остане и през следващата година, прогнозират през 2019 г. женските списания "ELLE" и "VOGUE".

Copyright:www.backdoornews.com


До вчера беше на мода женските вежди да са перфектно изкубани, изтънени и оформени. Новата тенденция за вежди се нарича Boy Brows/момчешки вежди. Вдъхновението за новия облик идва от мъжките вежди - колкото по-гъсти, по-здрави и по-естествени косми, толкова по-добре. Важно за новата тенденция е не само обемът, но и формата. Boy Brow трябва да са възможно праволинейни. Това, според модните дизайнери изглежда по-модно, отколкото драматично извити вежди, но в същото време супер елегантно, стига обемните косми да са с красива форма. Момчешките вежди изглеждат непринудено и въпреки това са шик.

No-Makeup-Look хармонира с новата мода на момчешки вежди. Ако веждите са без грим, то може смело да се постави ярко червено или розово червило и да се добави блясък за акцент, без да е прекалено лъскав. Също така, руж или малко блясък на клепача подхожда добре с естествените, гъсти вежди.

Следвайки модните тенденции не означава непременно, че жените ще имат повече успех с мъжете. Модните дизайнери по целия свят са предимно гейове. И манекенките, които демонстрират новите колекции облекла, не съответстват на вкусовете на мъжете. Според множество анкети, мъжете харесват по-закръглени жени от колко онези, които дефилират по подиумите. Модата на бръснене на женските полови органи бе въведена от Playboy през 1980-те и съответства на вкусовете на педофилите. Следствие от тази мода е увеличеното заразяване с Human Papillomavirus и развиване на генитални брадавици при жените.


Още по темата:

Сексология

Приятелство между влюбени


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени