Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Ваш репетитор / Вашият частен учител


Ваш репетитор / Вашият частен учител
Производство: Русия

Времетраене: 85 минути

Режисьор: Антон Коломеец

Сценарий: Антон Коломеец

В ролите:
Наталия Вдовина, Алексей Сергеев, Владислав Коноплёв, Максим Битюков, Анастасия Куимова

Жанр: Драма

Световна премиера: 20.12.2018 г.

Премиера в България:

Възрастова група:

Сюжет:

Савва (Алексей Сергеев) е седемнайсет годишно синче на заможни родители, на когото му предстои да постъпи в престижен университет. Неговите родители го убеждават, да се концентрира в подготовката за приемните изпити. Но Савва, както всички деца на богаташи, е лентяй, който предпочита купоните, веселите компании и безгрижния живот. Поради това Савва е наказан да стои лятото в къщи, докато родителите му отиват без него на почивка във Венеция.

Copyright:www.backdoornews.com


Савва си търси в интернет частен учител за подготовка по чуждестранна литература, което въобще не влиза в кандидат-студентския изпит. От интернет, 17 годишният Савва (Алексей Сергеев) намира 40+ годишната учителка Анна Германовна (Наталия Вдовина), с която не след дълго започва сексуална връзка. Анна Германовна е самотна жена, вероятно стара мома, която с прическата си, с поведението си, със жестикулирането, с гримасите на лицето си демонстрира комплекс за малоценност. Нейната сестра се опитва да я сватоса с неин връстник, но тя отказва. Нея не я интересуват мъже-неудачници на нейната възраст.

Антон Коломеец, във своя дебют "Ваш репетитор / Вашият частен учител" се опитва да тематизира любовните отношения между подрастващо момче и жена в менопауза. Но Антон Коломеец не изследва причините за такава неестествена любовна връзка.

В ученическите години, полов живот със свои съученички започват синчета на богати и влиятелни родители. За обикновените гимназисти, техните съученички са недостъпни. В студентските години тази практика продължава и се доразвива. Студентките ухажват свои състуденти, чиито родители могат да им бъдат полезни, да се реализират в бъдещата им професия.

Обикновено момчета и млади мъже, които са преживели разочарование от своите връстници си търсят жени над 40. Но по-често младите мъже, мераклии на жени 40+ са пресметливи и меркантилни. Героят на Антон Коломеец е синче на заможни родители и логично негови съученички сами му се свалят. Но на него те не са му интересни, той си пада по 40+ годишна стара мома с комплекс за малоценност.

За разлика от киното, в реалния живот не рядко 18-20 годишни момчета се влюбват в 30-35 годишни мръсници, които за да компенсират разликата във възрастта, се стремят да унижават младите си любовници. Обикновено това са мъже-мазохисти, които ги възбужда да бъдат подчинени, унижавани, жената да е доминантна и да ги командва. В екстремни случаи, тези мъжи ги възбужда жената да им изневерява - така наречената извратеност Рогоносец/Cuckold.

Но при всички случаи, един успешен сред връстниците си 17 годишен младеж няма без причина да предпочете 40+ годишна жена. А причината във филма на Антон Коломеец липсва. Идеята на "Ваш репетитор / Вашият частен учител" е да внуши на жените, да не бързат да се омъжват и да раждат деца, защото и над 40 могат да намерят интересни, млади, богати и успешни мъже. Всичко е въпрос на късмет, не на причинно-следствена връзка. В този дух са и редица американски, френски и пр. западни игрални филми, в които жените на 40+ се развеждат, за да се омъжат за млади и красиви мулитимилионери със собствен самолет. Другата цел на филма е да предизвика интерес у подрастващите момчета към жени над 40, за да останат без поколение.

"Ваш репетитор / Вашият частен учител" се крепи само и единствено на перфектната игра на Наталия Вдовина, която майсторски пресъздава образа на стара мома с комплекси, която не се е омъжила, защото си пада по много по-млади от нея мъже. Всички останали актьори във филма, както и неговия режисьор и сценарист, са най-обикновени статисти, които халтурят.


Още по темата:

Рецензии за филми

Раждане на 46 години


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени