Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Немислимо / Inconceivable


Немислимо / Inconceivable
Производство: САЩ

Времетраене: 106 минути

Режисьор: Джонатан Бейкър

Сценарий: Клои Кинг

В ролите: Никълъс Кейдж, Джина Гершон, Ники Уилън, Фей Дънауей, Натали Ева Мари, Джонатан Бейкър

Жанр: трилър

Световна премиера: 30.06.2017

Премиера в България:

Възрастова група: FSK-12

Сюжет:

Мистериозна млада жена - Кейти (Nicky Whelan) и дъщеря ѝ се преместват в нов град, за да избягат от миналото си и бързо се сприятелват с Анджела Морган (Gina Gershon), щастливо омъжена за богаташ. Тъй като животът им става странно преплетен, Анджела и нейният съпруг Брайън (Nicolas Cage) канят Кейти да живее в къщата за гости, за да им служи като детегледачка. С течение на времето приятелството между двете жени навлиза в криза, тъй като Кейти става прекалено привързана към дъщерята на Морган. Както се изяснява, Кейти е донорът на яйцеклетка, с която Анджела Морган е забременяла и родила.

Copyright:www.backdoornews.com


Ангела и Брайън, след поредния спонтанен аборт, решават Кейти да стане сурогатна майка на второто им дете. В края на филма мистериозната Кейти, която жадува за семейно щастие и е биологична майка и на трите деца, отива в затвора, докато Брайън и яловата Ангела щастливо отглеждат и трите деца на Кейти.

"Немислимо / Inconceivable" е касов провал (при бюджет $12,8 милиона има Box office $218,179), целта на който е дискретно да пропагандира джендър-теорията. "Немислимо / Inconceivable" има много общо с филма "Децата са добре / The Kids Are All Right" от 2010 г. с режисьор Лиза Холоденко, в който мъж-донор на сперма за щастливо оженени лесбийки, жадува за семейно щастие и се опитва да се вмъкне в семейството на лесбийките, тъй като той е биологичния баща на децата им. Както "Децата са добре / The Kids Are All Right", така и "Немислимо / Inconceivable" завършват с изгонване на биологичния родител.

Семейство, в което двамата партньори са биологични родители на децата е демоде от минали епохи. През 21-ви век разцъфтява джендърът, на мода е еднополовия брак, децата се раждат от сурогатна майка, жените забременяват с чужда яйцеклетка, а лихвари- психопати биват наричани от сериозните и официални медии - филантропи.

"Немислимо / Inconceivable" е с претупан на бързо Setting с шаблонни диалози и предсказуеми случки, заснети набързо с дифузно осветление, като в телевизионните сериали. В крайна сметка пропагандните филми не се финансират от продадените билети по кината, а от световното задкулисие.


Още по темата:

Рецензии за филми

Жанровете в киното


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени