Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Феминизъм


Символът на феминизма
Символът на феминизма съчетава символа на Венера ♀
и символа на Цветните революции - юмрука на Джордж Сорос.


Феминизъм (от френски език féminismeе) е едновременно псевдо-социално и псевдо-ляво политическо движение за еманципация, равноправие и самоопределение на жените, както и за премахване на всякакви форми на сексизъм.

Copyright:www.backdoornews.com


Според феминистката антиутопия, репресивната държава е винаги патриархално доминирана и в нея мъжа е тиранин, а жената жертва. Патриархалната държава е игра с нулева сума , основана на антагонизъм между мъже и жени, поради което цари постоянна война между половете - главна тема в някои западни анимационни филми за деца, като например "Winx Club".

Феминизмът, като противодействие на патриархалното общество, доминирано от мъжа, е практически приложим само за низшите слоеве на обществото. Бедните мъже са безимуществени и техните съпруги трябва да бъдат разкрепостени от морални задръжки.

Но за богатите мъже феминизмът не важи. Биологически мъжете имат привилегия - те могат да имат стотици и дори хиляди деца, докато броя на децата, които една жена може да роди е силно ограничен. И ако мъжът е богат, той може да има много жени и от всяка да има дете, докато ако жената е богата, то тя практически не може да си позволи същото.

Освен учредяване права на жените, да участват в политическия живот (чрез квоти в изборите), както и легализиране на еднополовите бракове, феминизмът играе важна роля и за отмяна забрана за абортите. Жената да може сама да решава дали да роди или да направи аборт.

Феминизмът не е спонтанно движение на жени за защита на правата им. Холивуд инвестира ежегодно милиарди да залива човечеството с джендър-пропаганда. В почти всички американски филми жените се бият като мъже, а хомосексуализма се представя като нещо естествено. Феминизмът насажда мизандрия и цели сексуална дезоринтеция.

Освен това феминизмът и защита правата на жените са усъвършенствани оръжия в конкурентната борба между мъжките индивиди, за притежанието на женския пол - основа на половия отбор. Феминизмът не цели да защити правата и достоинството на жените, а да отнеме правата и достоинството на бедните мъже, с което да отнеме и жените на бедните мъже.

В едно йерархично общество, общественият морал и религията целят да защитят авторитета на бедните мъже. Феминизмът цели да осмее морала, да елиминира религията, да унижи бедните мъже, да култивира меркантилност у жените, с което да улесни достъпа на богатите мъже до жените на бедните мъже. Когато един тъп и нагъл богаташ иска да отнеме жената на някого, той започва да ѝ говори, че тя е подтисната от съпруга си, че заслужава повече, че съпруга ѝ не може да ѝ достави тези материални блага, които ѝ предлага богаташа. Същото правят и американците чрез феминизма и защита правата на жените. В "Новия световен ред", феминизмът цели сексуална дезориентация, подриване на семейните ценности и подклаждане на конфликти между мъже и жени от една нация.

Когато двама се карат - американците печелят.


Още по темата:

Идеята на феминизма

Домашно насилие

Сексология

Психология


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени