Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
facebook
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Кога Фейсбук блокира акаунти?


Марк Зукърбърг
В случай че някой акаунт, който не е в белите списъци на Фейсбук (т.е. не е соросоид), придобие особена популярност, има много приятели, получава множество лайкове, споделяния, тогава Facebook автоматично го блокира, защото е нарушил основното неписано правило на американското общество - бедните и неизвестните трябва да останат завинаги бедни и неизвестни, за да не конкурират богатите и известните. Американската мечта за това се нарича мечта, защото не (трябва да) става реалност.

Copyright:www.backdoornews.com


По думите на Mark Zuckerberg, Facebook блокира акаунти само след индивидуална проверка от администратор. В действителност акаунтите на потребителите биват блокирани автоматично, в момента в който достигнат определено ниво "Threshold" лайкове и/или определено ниво приятели. Това определено ниво лайкове и приятели може да се променя от администраторите на Facebook индивидуално. Троловете на заплата от САЩ естествено нямат такъв лимитер. Те може и трябва да имат възможно повече приятели, възможно повече харесвания и тяхната (скрита) пропаганда трябва да достигне възможно повече потребители.

Блокировката на акаунти във Facebook винаги се случва при превишаване на някакво предварително зададено кръгло число лайкове или приятели, например 300 или 500, което доказва, че този "Trigger" е настроен в ръчен режим от служител. Доносниците от колцентровете информират перманентно администраторите на Фейсбук, от кой акаунт се постват истински, а не фалшиви новини, за да могат администраторите своевременно да вземат мерки.

"In a time of universal deceit,
telling the truth is a revolutionary act."

George Orwell

"Във времената на универсална измама,
да казваш истината е революционен акт."

Джордж Оруел

Освен блокиране на акаунти, съществува и блокиране само на неудобни постинги. Някои потребители забелязват, че Фейсбук автоматично им блокира коментарии, в които се среща името "Джордж Сорос" или "Ротшилд". Фейсбук автоматично отговаря:
"Коментарът ви за публикацията на XY беше маркиран като спам."

«Pour savoir qui vous dirige vraiment il suffit de regarder ceux que vous ne pouvez pas critiquer.»
Voltaire

«За да разбереш кой те управлява, виж кого ти е забранил да критикуваш.»
Волтер

От известно време и при Google съществува подобна практика, постинги по форуми или статии относно определени имена на политици или личности от обществения живот, просто да не ги намира. Също и цитати на световно известни писатели, учени, исторически личности, които не са лицеприятни за американската пропаганда, Google вече не иска да ги намира.

Кои акаунти са популярни?

Популярни фейсбук-акаунти, които години наред поддържат хиляди приятели, постингите им се харесват, споделят и дискутират от стотици потребители, са винаги акаунти на платени соросоиди, независимо от споделяните или перфидно престорените от тях политически възгледи. Независимо дали са русофили, антесемити или расисти. Фейсбук е създаден за политическа пропаганда и никой не придобива популярност във Фейсбук случайно.

"In politics, nothing happens by accident.
If it happens, you can bet it was planned that way."

Franklin D. Roosevelt
"В политиката няма нищо случайно.
Ако нещо се случи, то така е било замислено."

Франклин Д. Рузвелт

Същото се отнася и за всички български форуми в интернет, които аналогично на Би-Ти-Ви, Нова телевизия, Bloomberg TV Bulgaria и пр. са собственост на западни лихвари, а не на българи-олигарси, както внушават "българските" СМИ.

Процедурата по блокиране на Facebook-акаунт е стандартна: Facebook изисква от потребителите да изпратят копие от паспорта си (което е забранено в Евросъюза) и ги подлага на тест, по снимки да идентифицират името на приятелите си от социалната мрежа.

Съществува и временно блокиране на фейсбукакаунт, което също е автоматично и се активира при постване на обидни думи и епитети към други потребители или към определена религия, етнически или сексуални малцинства.

Без чужда помощ, само благодарение на личен талант, популяризирането на един акаунт във Фейсбук понякога продължава дълги месеци или дори години. И блокирането му от Фейсбук естествено не е приятно. Все пак е доказателство, че собственика на акаунта е умен и талантлив, след като е станал трън в очите на американците.

"If you are being criticized,
you are doing something right.
Only who has the ball gets attacked."

Bruce Lee

"Ако те критикуват, значи правиш
нещо правилно. Винаги нападат онзи,
у когото е топката!"

Брус Лий
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени