Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
facebook
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Групи във Facebook

В момента, в който потребителите се регистрират в групи във Фейсбук, респективно разширят кръга приятели с профили на непознати, социалната мрежа се превръща в машина за пропаганда и манипулиране. Една от основните функции на Фейсбук, както и на всички останали социални мрежи, е организирането на потребителите в групи по интереси, по сексуална ориентация, по местообитаване и др. В тези групи потребителите споделят лично мнение, често подкрепено с препратка към някой уебсайт в интернет.

Както всичко на този свят, така и групите във Facebook имат екстремни разлики в посещаемостта си. Всеки потребител е свободен да регистрира група, но без протекция всяка група във Фейсбук е обречена на провал, също както всеки опит за собствен бизнес.

Copyright:www.backdoornews.com


В групите във Facebook на български език прави впечатление, че повечето постинги препращат към статия със сензационно заглавие и най-често без описание на темата в постинга - така наречения Clickbait. Повечето линкове водят към страница на соросоидна медия, която парадира с русофилство. Защото всички, дори и най-простите хора вече знаят, че с русофобия соросоидите си изкарват прехраната. Хората в България отдавна се простиха с Американската мечта и със затаен дъх се надяват Русия да пребори световния тиранин. Но ако Русия не успее, то всички ги очаква Новия световен ред.


Още по темата:

Списък на Фейсбук-групи за дезинформация 💩


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени