Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Евроатлантически ценности


Евроатлантически ценности
Евроатлантически ценности е моралният кодекс на Запада, който източно-европейците (не западняците!) трябва да спазват. Терминът 'евро-атлантически ценности' - синоними: 'Европейски ценности' или 'демократични ценности' е често използвано от американски и западно-европейски политици клише, за което все още няма международна дефиниция. Всички знаят, че политиката не се ръководи от ценности, а от интереси и терминът 'евро-атлантически ценности' означава 'евро-атлантически интереси', не ценности!

Copyright:www.backdoornews.com


Общочовешки ценности не съществуват, тъй като хората в човешкото общество не са братя, а са в антагонистични отношения. Така също и 'евро-атлантически ценности' не може да има, тъй като гражданите на държавите от евро-атлантическия милитаристичен блок нямат общи интереси, те също са в антагонистични отношения. За да бъде един евроатлантик богат и да живее в охолство, трябва десет други евроатлантици да живеят в мизерия, за да имат стимул да работят за богатия евроатлантик, да финансират охолството му.

Терминът 'евро-атлантически ценности' е пропагандно клише, което използват господарите на евроатлантическата общност, като еталон за поведение на васалите в "Новия световен ред". Терминът 'евро-атлантически ценности' няма нищо общо с демокрация или европейски културни традиции.

Когато западните медии интерпретират антиправителствени протести, като "протести за ценности" или "протести срещу корупция", това означава, че те са организирани и финансирани от НПО и актьорите в тях са соросоиди.

"Евроатлантическите ценности" влкючват отричане от традиционните ценности, като християнството, нравствените принципи и всяка традиционна идентичност: Етническа, културна, религиозна и даже полова идентичност. "Евроатлантическите ценности" влкючват писмено съгласие за полово сношение, както и поощряване размножаването на недъгави хора.

Интересът към изкуство трябва да бъде заменен с примитивизъм и интерес към лъскавите стоки, които произвежда Запада. Семейните ценности трябва да се заменят с разкрепостеност и толерантност към полови извращения. Gender-идеологията, кръвосмешението и неграмотността са мейнстрийм. Моралът, образованието и семейството са ъндърграунд.

Стремежът на хората към образование от времето на комунизма , трябва да се замени с култ към леката кола, защото Западът произвежда лъскави леки коли.

Основната и най-важна евроатлантическа ценност е America First. Европейците не трябва да се съобразяват със своите собствени интереси, а да поставят икономическите интереси на САЩ над своите интереси. Това ясно си проличава в антируската кампания, която Запада провежда чрез атентата срещу Скрипал, чрез санкции срещу Русия, които целят САЩ, а не Русия, да продават на Европа газ.

Терминът 'евро-атлантически ценности' е подобен на термина кавалерство, останал от предишни епохи. Добрият евро-атлантик отстъпва на САЩ да стопанисват националните му блага в очакване на благосклонност от САЩ, както добрият кавалер плаща сметките на дамите в очакване на благосклонност от тях, да го дарят с ласки.


Още по темата:

Общочовешки ценности

Евроатлантиците отстраняват неудобни политици


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени