Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Дойче веле


Deutsche Welle Logo
'Deutsche Welle' е диверсионна медия в Германия, създадена през епохата на Студената война за подривна дейност и психологическа война, по целия свят. 'Дойче веле' включва телевизия, радио и информационен портал в интернет. Финансира се официално от режима в Германия с пари от данъци. Но пропагандата на 'Deutsche Welle' значително се различава от тази на германските държавни медии, предназначени за населението на Германия, което навежда на мисълта, че 'Deutsche Welle' се финансира от същото място, от което се финансира 'Америка за България', 'Отворено общество' и пр. соросоидни институции.

Copyright:www.backdoornews.com


'Deutsche Welle' излъчва радио и интернет съдържание на 30 езика, а телевизионната програма е 24-часова, на немски, английски, арабски и испански език. 'Deutsche Welle' излъчва първата си програма по радио в началото на Студената война - на 3 май 1953 година. От 1 август 1963 г. има българска редакция, но предаванията на български език по време на комунизма биват заглушавани в София и в по-големите градове. В епохата на така наречения Преход към демокрация и пазарна икономика, Дойче веле си партнира с българските телевизии и пр. соросоидни медии в интернет.

От 31 декември 2011 радио 'Дойче веле' вече спира да излъчва на къси вълни в България, защото аудиторията, която все още слуша радио на къси вълни, е вече на преклонна възраст, а целенасочеността на диверсионната медия е да промива мозъците на младото поколение българи, които нямат спомени от времето на комунизма.

Творенията на 'Дойче веле' се простират от фалшифициране на историята, фалшифициране на порядките в немското общество, подхранване на Американската мечта за онези, които се замислят да станат гастарбайтери и проституки в Германия, до подклаждане на рософобия и антикомунистическа пропаганда.

Документални филми или научнопопулярни предавания за животни, за астрофизика и пр., подготвени за излъчване от 'Deutsche Welle' (както и от "National Geographic"), целят да дезинформират зрителите и да манипулират поведението им в полза на едрия капитал.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени