Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Деморализация


Allen Welsh Dulles
Моралът потиска животинските пориви на лакомия, кръвосмешение, кръвожадност. Деморализацията цели тяхното култивиране.

Деморализиране по време на война на населението и войниците на вражеската държава се нарича процес, при който действащото лице опитва да сломи съпротивата на врага си, чрез психологически натиск, насилие или използване на лъжи и примамки. Синоними на деморализация са поквара, разврат, корупция, битово разложение, разпуснатост, безнравственост, развала, декаданс, непочтеност, развратеност, извратеност, падение, упадък, порок, обезчестяване, озлочестяване.

Деморализация на населението се извършва чрез подмяна на ценностите, традициите и ролите на половете в обществото. Деморализация стои в основата на водене на психологическа война и се прилага както по време на открити военни действия между вражески държави, така и между фиктивни приятели - frenemy, от което "приятелство и партньорство" печели само единия от приятелите, а другия губи, характерно за колониализма и неоколониализма.

Copyright:www.backdoornews.com


В условията на глобализъм, деморализация се провежда върху цялото население на Земята, от един задкулисен елит. "Като предизвикаме хаос в Съветския Съюз, ние ще подменим у хората незабелязано тяхната ценностна система. Как? Ние ще намерим единомишленици... помощници в самата Русия. Ние всячески ще поддържаме така наречените творци, които ще насаждат и набиват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, съдизма, предателството... Незабелязано ние ще способстваме за оглупяването на чиновниците, корупцията и безпринципността. Честността и порядъчността ще бъдат осмивани и ще се превърнат в анахронизъм. И само изключително малка част от хората ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но тези хора ние ще поставим в безпомощно състояние, ще ги превърнем в посмешище, ще ги обявим за малоумни."
Allen Dulles - бивш директор на ЦРУ и съосновател на Радио "Свободна Европа"

Този цитат на Алън Дълес на днешно време бива заклеймяван от соросоиди, като конспиративна теория - Планът „Дълес“ или Доктрината „Дълес“. Според кашиците на Сорос, цитатът на Алън Дълес бил цитат от съветския роман от 1960-те «Вечный зов/Вечният зов» от Анатолий Степанович Иванов.

Деморализация на обществото се осъществява, чрез насаждане на стереотипи в модата, кумири от спорта и развлекателната индустрия, заместване на националните култури с масова култура и нейното продължение - Celebrity Culture.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени