Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Кризисен актьор


Кризисен актьор Krisen-Schauspieler Кризисный актёр Crisis actor Krise skuespiller Krise skuespiller Kris skådespelare Crisis näyttelijä Acteur de crise Attore crisi Actor de Crisis Ator de crise นักแสดงวิกฤติ بازیگر بحران
ممثل الأزمات Actor de criză Crisisacteur Aktor kryzysowy Válság színész Krizový herec 危機演員 שחקן משבר 危機アクター
Кризисни актьори
Кризисен актьор / Crisis actor е термин за обозначаване на предварително обучен актьор, който играе роля на жертва или на свидетел по време на произшествие, терористичен акт, атентат, катастрофа и гръмогласно плаче, скубе си косите, тръшка се, създава паника, търси помощ от полиция, противопожарна охрана, бърза помощ.

Copyright:www.backdoornews.com


Кризисните актьори биват наети от държавата или от мейнстрийм-медиите, за да заблуждават обществото, че има трагедия, катастрофа, терористичен акт. Официално кризисните актьори биват използвани за високо прецизна симулация на катастрофи с цел за упражнения, при които те да помагат на бърза помощ и на държавните органи. Актьорите се преструват на жертви с характерните наранявания при катастрофа или експлозия, които визуално се постигат, посредством мулажи, театрален грим, сценична кръв и лепенки от latex, които да имитират охлузвания и наранявания по кожата.
Кризисни актьори
Кризисни актьори биват използвани и неофициално като пехота на Сорос, които се преструват на жертви на полицията, с цел дестабилизиране на правителства, характерно за Цветните революции. В ерата на интернет става проблематично да се използват едни и същи кризисни актьори на различни локации, както например известните терористични атаки: Sandy Hook Elementary School shooting, Масово убийство в Аурора, Бомбени атентати в Бостън, Терористични нападения в Париж от 13 ноември 2015, на които се вижда една и съща плачеща жена да се обажда по мобилен телефон за помощ.

"All the world’s a stage,
And all the men and women merely players;
They have their exits and their entrances;
And one man in his time plays many parts,
His acts being seven ages."

William Shakespeare
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени