Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Европа се управлява от яловици ✂Тереза Мей/Theresa May родена на 1 октомври 1956 г. е настоящ министър-председател на Обединеното кралство от 13 юли 2016 г. През 1980 г. Theresa May се омъжва за лихваря Philip John May, който е роден през 1957 (с една година по-млад от нея), но семейството остава без деца.

Copyright:www.backdoornews.com


Еманюел Макрон/Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron е роден на 21.12.1977 г. Макрон преди да стане президент на Франция на 14 май 2017, е работил като лихвар за банките на Ротшилд. Също преди да бъде избран за президент на Франция Macron се е явявал на кастинг пред Билдърбъргския клуб.

През 2007 г. 30-годишният Еманюел Макрон се оженва за негова бивша учителка от детските му години - 54-годишната Брижит Макрон/Brigitte Marie-Claude Macron (* 13.04.1953), която на младини е била омъжена за лихваря André Louis Auzière, директор на Banque Française du Commerce Extérieur. Еманюел Макрон няма деца.

Ангела Меркел/Angela Dorothea Merkel (* 17.07.1954) вече второ десетилетие е канцлер на Германия. И тя също се явява на кастинг пред тайното съвещание на световното задкулисие - Билдърбъргската конференция от 5.май 2005 до 8.май 2005. Половин година по-късно на 22.ноември 2005 Меркел "спечелва" изборите за канцлер на Германия.

Angela Merkel се омъжва за първи път през 1977 г. за Ulrich Merkel, с когото се развежда през 1982 г. През 1998 г. Ангела Меркел отново се омъжва, този път за Joachim Sauer, който има двама синове от предишен брак. И от двата си брака Меркел не ражда деца.

***

В Османската империя единствените, които са имали перспектива за професионална кариера са били евнусите, тъй като не са представлявали конкуренция за султана и децата му. В същата епоха в Западната цивилизация единствените, които са имали перспектива за професионална кариера са били свещениците, тъй като не са имали право да се женят и да имат деца, с което не са представлявали конкуренция за кралете и техните деца.
Европа се управлява от яловици
"In politics, nothing happens by accident.
If it happens, you can bet it was planned that way."

Franklin D. Roosevelt
"В политиката няма нищо случайно.
Ако нещо се случи, то така е било замислено."

Франклин Д. Рузвелт


Още по темата:

Франция пречи на „Северен поток-2“
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени