Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Сферите на дейност в специалните колцентровеСлужителите в специалните колцентрове са тролове, които оклеветяват личности от българската история, оклеветяват исторически личности от други нации (в това число и американци), които са се застъпвали за българите в тяхната история: Antoni Adam Piotrowski, заради това че рисува епичното си платно „Баташкото клане“, Januarius A. MacGahan също заради публикациите му за Баташкото клане.

Copyright:www.backdoornews.com


Соросоидите в специалните колцентрове възхваляват САЩ и оклеветяват руския народ и култура. Насаждат чувство за вина, страх, безпомощност и комплекс за малоценност на сънародниците си и вършат всичко онова, което може да нанесе морални щети и да навреди на родината им. Цитати от българските форуми:

"От нас народ и държава не става";

"балкански простотии";

"заслужаваме да ни заключат в тази проклета страна";

"нито България нито която и да е мизерна държавичка няма място в ЕС, това че по милост сме там не значи нищо";

"плюя на вас, срам ме е че съм българин - най-долните хора на света";

"Проста балканска утайка продукт на българското образование";

"Ние сме най-некадърната нация, огледайте се и ще видите, че всичко е внос. Коли, печки, хладилници. Какво произведохме та да искаме по-високи доходи";

"Като индивиди може и да сме умни, ама като общност не струваме, затова и сме нанникъде. Прост, страхлив, винаги разделен робски народ";

"в България и Гърция се краде като за световно";

"не се сещаме,че сме просто балкански оръфляци";

"много тъпи копелета е раждала, ражда и ще ражда майка БГ-рия";

"Прост народ сме и прости ще си умрем.";

"бедни сме, защото сме крадливи и гадни";

"Българите сме кретени. Не стига че ни пуснаха по милост в белия свят[...]"


Младото поколение българи трябва да бъдат възпитавани, че не са способни за нищо друго, освен за обслужващ персонал. И да свикнат с мисълта, че не могат сами да си вадят златото и трябва да предоставят на западни "инвеститори" - Дънди Прешъс Металс, да източват златото на България срещу 1,5% от цената му. Българите трябва да свикнат с мисълта, че не могат сами да си разпределят електричеството и да си доставят питейна вода, и трябва тези дейности да предоставят също на западни "инвеститори".

Соросоидите в специалните колцентрове се грижат и за подклаждане конфликт между половете. Форумите в интернет по случай 8-ми март не се пълнят с поздравления, а с обиди:

"Пълно е повлекани. Само ядове от такива. По случай празника им желая от болести да не се отърват."

На 16.11.2014, след мача Кубрат Пулев - Владимир Кличко, форумите в интернет, както и социалните мрежи, бълваха постинги по няколко в секунда, с разочарования от загубата на Кубрат Пулев, с хвалебствия за Владимир Кличко, някои дори с патриотичен патос, всички те с цел да се натяква на българите за загубения мач, респективно да се величаят поклонниците на американската политика. Подобни постинги за очерняне на Жерар Депардийо заляха интернет, когато той поиска руски паспорт.

Още преди да се появят социалните мрежи, в интернет имаше форуми. Соросоидите, които работят във форумите се наричат 'форумни ченгета' или 'форумни псета'. Те охраняват форумите от публикуване на нелицеприятни факти, но поощряват или дори сами публикуват критики срещу правителството, антиамериканизъм, антисемитизъм, но само епитети, ругатни и обиди, но не публикуване на разкрити факти за престъленията на САЩ срещу човечеството, като например тези в WikiLeaks.

"In a time of universal deceit, telling
the truth is a revolutionary act."

George Orwell
"Във времената на универсална измама,
да казваш истината е революционен акт."Ако някой потребител изрази неудобно за паразитите мнение, форумните ченгета веднага го обвиняват, че това са негови измислици и изискват от него да посочи източници на информацията. В случай че потребителя цитира известни личности или авторитетни медии, тогава го обвиняват че само цитирал другите и нямал собствено мнение.
колцентрове
Освен дезинформация, разпалване на русофобия и възхваляване на САЩ, колцентър-агентите са активни и в деморализацията на населението: Възхваляват хазартни игри и осмиват игри като шах. Величаят царски династии. Провеждат различни анкети, с цел създаване на характерови профили на потребителите. Анкети за кръвната група и състоянието на органите на потребителите. Препоръчват на осиновени хора, които любопитстват да намерят биологичните си родители или просто да проверят етническия си произход, да изпратят свой ДНК материал в американски лаборатории. Препоръчват теглене на кредит, за започване на собствен бизнес. Съставят списъци на навлезлите в българския език англицизми. Препоръчват уебсайтове за съставяне на родословно дърво.

Започне ли някаква дискусия, независимо на каква тема е, форумните псета веднага дават примери с мнения на американски автори, постват техни линкове, цитират на английски, дори пишат понякога на английски. Преструват се на очевидци и разказват в стила на гонзо-журналисти трогателни истории на забогатели българи на Запад, благодарение на талант и естествено в условията на демократичния Запад.

Сценарият на политическите дискусии в българските форуми в интернет е биполярен: Русофоби срещу русофили. За по-голяма автентичност, "контрахентите" си разменят обиди, ругатни, епитети, а русофобите твърдят, че са потомци на белогвардейци или че приятелката на сина им е рускиня и те по принцип обичали руснаците. В случай, че в дискусията се включат реални ползватели, които са добре информирани и се аргументират с доказателства, те биват своевременно отстранени, като техните IP-адреси биват блокирани (Banned by IP address). На българския нет-жаргон - "получават банче".


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени