Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Убийство със свинска опашка 🤐


свинска опашка
Неизвестно лице е нападнало поне двама души със свинска опашка в понеделник 11.11.2019, по време на карнавала в Германия, съобщава германската държавна телевизия Westdeutscher Rundfunk Köln: Angriff mit Kabelbindern: Staatsanwaltschaft ermittelt. Сега полицията проверява дали камери са записали инцидентите. Предполагаемият извършител в понеделник следобед (11.11.2019 г.) е нахлузил на врата на 22-годишен мъж свинска опашка за връзване на кабели откъм гърба му и я е стегнал. При друга жертва свинската опашка е поставена хлабаво около врата на жертвата.

Copyright:www.backdoornews.com


Лекар от медицинския пункт е успял да освободи 22-годишния мъж от свинската опашка. Лекарят обясни на полицията, че връзката на кабела е поставена толкова плътно около врата на жертвата, че ограничава притока на кръв към главата. Германската полиция разглежда нападението като тежко престъпление, което е опасна телесна повреда или дори опит за убийство.

Свинска опашка/кабелна стяжка, на английски Cable tie, на немски Kabelbinder, на руски кабельная стяжка, на испански brida е приспособление за затягане, широко използвано за пристягане на предмети едни към други като например жици и кабели. В криминалните филми го показват като средство, което замества белезници. Поради ниската си цена и удобството, което предлагат, свинските опашки са масово разпространени. Обикновено са пластмасови, но също така съществуват и различни варианти като например метални свински опашки.

Свинските опашки се затягат с помощта на специално квадратно връхче в единия край на пластмасовата лента, в което се промушва другият ѝ край и чрез издърпване се затяга.

Свинските опашки са въведени от американската компания "Thomas & Betts", която през 1958 година започва да ги произвежда под името Ty-Rap. Оригиналното им предназначение е било да се използват за затягане на жици в самолетостроенето.


Още по темата:

Оръжеен заглушител


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени