Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

От какво се финансира България?


България
Най-коруптната държава в света е Салвадор, а България е на първо място по корупция в Европа. Какви са приликите и разликите между Салвадор и България?

El Salvador има население 7.332.000, приблизително колкото и България - 7.101.859.

Copyright:www.backdoornews.com


Салвадор има най-ниската раждаемост в Централна Америка, а България е на девето място в света по отрицателен прираст на населението (по данни на ЦРУ).

През 2013 г. минималната месечна заплата в Ел Салвадор е била 246 US-Dollar = 403 лв. А в България през 2013 г. минималната месечна заплата е била 310 лв.

Според Уикипедия, 70% от приходите на Салвадор идват от 2,6 милиона салвадорски гастарбайтери, които живеят в чужбина (предимно в САЩ) и превеждат пари на своите роднини в Салвадор. Приблизително толкова са и българските гастарбайтери (предимно в Европа), които носят основния приход за българската икономика, чрез паричните си преводи на своите роднини в България. Това всеки го знае, но такава статистика за България не се публикува, защото соросоидите внушават, че България усвоявала еврофондове.

Салвадор експортира злато, също и България експортира злато. Единствената разлика между El Salvador и България е, че Ел Салвадор продава златото си, докато България го отдава срещу символичния 1,5% от пазарната му цена, плюс потупване по рамото от американските Frenemy.


Още по темата:

Повечето българи не ходят на почивка

Българският гастарбайтер - гордостта на нацията

90% от проститутките в Германия идват от България


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени