Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Пеевски и Борисов купуват бТВ и Нова телевизия


btv-nova
Борисов и Пеевски купуват Нова телевизия и бТВ е новата лъжа на соросоидите, която беше публикувана на 10.04.2017 г. от соросоидната медия Frognews, а след това препубликувана и от останалите "български" медии.

Copyright:www.backdoornews.com


Всъщност в статията присъстват изрази като "искат да купят", "това можело да стане", "вече медии написаха, че той е много възможен купувач", "Упорито се говори, че Щосел и председателя на съвета на директорите Силвия Зурлева са свалили от екран Сашо Диков и Люба Кулезич по „препоръка” на Пеевски и главния прокурор Сотир Цацаров."

По-нататък соросоидите продължават да философстват, аргументирайки се с предположения и слухове на "познавачи на медийното задкулисие", кое как можело да стане, как олигархът Делян Пеевски щял да набави 100 млн. евро и парите щели да бъдат прехвърлени от негова фирма в Дубай, но Бойко Борисов нямало да участва пряко, а пък Пеевски щял да закрие "Канал 3".

"Други източници твърдят, че Антена груп купува отново своята предишна собственост Нова тв за 100 млн евро, а я продаде на шведите през 2008 г. за 620 млн. евро. Пет пъти по-ниската цена се получавала от свиването на рекламния пазар в България, както и от милионите вкарани в шумно рекламирани, но неуспешни от финансова гледна точка шоута и телевизионни сериали, коментират експерти."

За какъв рекламен пазар в България може да става дума? Според публикации на 'НСИ' от 22.06.2017 г. - 39.2% от българите се ограничават при отоплението на жилището си, 34.5% не могат да си позволят да ядат месо, пиле или риба поне през ден и 56.3% от населението никога не може да си позволи почивка извън дома си. Какво да рекламираш на гладни, голи и боси хора, освен да ги подлъжеш да изберат отново вечния премиер на България?

"Слухове пращат и бТВ на тезгяха. За нея цената „достигнала” 150 млн евро. Само преди три години и половина тя бе купена от американския медиен гигант "Тайм Уорнър" за около 750 млн евро. От известно време упорито се твърди, че Делян Пеевски е станал съсобственик на бТВ, придобивайки акциите на рекламния бос Красимир Гергов в телевизията. Последният дължал крупна сума на КТБ и фирми, близки до банкера Цветан Василев. След като Пеевски успял да завладее част от тези фирми той притиснал Гергов за заемите. Гергов обаче бил в затруднено положение заради несполучилите грандиозни голф проекти и Пеевски поискал акциите му в бТВ. По същият начин депутатът от ДПС придобил и голяма част от рекламните агенции и медиа шопове „Пиеро” и „Крес”. Не само това, Пеевски взел от Гергов и цяло имение в столичния квартал Бояна. Същото по-късно било прехвърлено на известен лекар и шеф на известна болница..."

Други соросоидни медии (plovdiv-online) пък твърдят, че "Американският собственик на bTV Media Group - милиардерът Роналд Лаудер - напуска корпорацията си Central European Media Enterprises".

Делян Пеевски придоби популярност след Борисовата зима от 2012/2013 г., когато сметките за ток подобриха световните рекорди и българите излезнаха по барикадите, което западните медии нарекоха "протести на гладните". Американците отговориха с контрапротест - така наречения #ДАНСwithme, който озаглавиха "протест срещу Делян Пеевски". #ДАНСwithme се проведе от платени соросоиди, които крещяха по улиците на София през 2013/2014 г., за да саботират правителството на Пламен Орешарски, което можеше да подпише проектите "АЕЦ-Белене" и "Южен поток". Тези проекти щяха да конкурират американските ТЕЦ-Марица Изток и втечнения пропан-бутан, който САЩ искат да продават на Европа.

И нито Делян Пеевски, нито Бойко Борисов са ги поставили на тези постове, за да купуват благата на България или СМИ, от които зависи манипулирането на българския народ. Националните блага до около 2000 г. вече бяха отдадени на американски корпорации и техни подставени фирми и повече няма да се продават. Нито единствената българска авиокомпания БГА-Балкан, нито Софийска вода, нито телекомуникациите, нито златодобива, нито Коноцентъра в Бояна, нито хотелите по Черноморието ще бъдат върнати на българите, докато в България има американски военни бази.


Още по темата:

Собственик на бТВ

Собственик на Нова телевизия


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени