Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Бирата увеличава качествата на спермата


бира и сперма
"В изследване на италиански учени са участвали 323 мъже, които имат различен прием на алкохол през седмицата. Резултатите показали, че тези, които пият повече алкохол, имат по-висококачествена сперма. Тези, които искат да станат бащи, могат спокойно да приемат бира и вино, защото според изследователите, това ще увеличи шансовете им да станат родители. Ефектът се дължи на антиоксидантите в гроздето и на съединението хсантохумол в хмела, които предпазват клетките от увреждане."

Copyright:www.backdoornews.com


Тази фалшива новина бе публикувана на 20.07.2018 г. в медията dnes.bg от конгломерата на групировката ТИМ. В статията под заглавие: "Доказано: Бирата увеличава качествата на спермата!" не се цитира нито източник, нито кои са тези италиански учени и къде са публикували техните изследвания.

В действителност бирата има подтискащо действие върху потентността на мъжете. Освен че уврежда мозъка, сърдечно-съдовата система, черния дроб, бирата има много висок гликемичен индекс, което води до затлъстяване, познато като "бирен корем". От бира се затлъстява дори повече, от колкото от Кока-Кола.

Бирата съдържа фитоестрогени - вторични растителни продукти, като например изофлавон и лигнан. (Източник "DIE WeLT": Bier fördert die Lust bei Frauen 06.04.2008. Von Annemarie Ballschmiter, Anne Haladin, Alexander Stilcken.) Тези химически компоненти действат както женските хормони естрогени, с което подтискат тестостерона и водят до импотентност, а не до подобряване оплодителната способност на спермата. Децата на алкохолици по-често се раждат с интелектуална недостатъчност, от колкото децата на трезвените. И такива съвети перфектно съвпадат с провежданата от САЩ дисгеника върху населението на Източна Европа. Защо българските медии постоянно разпространяват лъжи? Защото техните западни собственици искат да се подиграят с българите? Или защото лобисти на алкохолната индустрия им плащат?

За да могат ало-апашите успешно да ограбят жертвите си, трябва жертвите им да не са чували за телефонни измами. За да могат американците успешно да ограбват и експлоатират васалите си, трябва васалите им да не са чували, че финансираните от САЩ медии имат за цел да дезинформират населението. Свинете ги кастрират за да са кротки и да се угояват, българите ги дезинформират, за да не се бунтуват срещу стоките второ качество, които Запада продава на източно европейците на по-висока цена и да подписват Истанбулската конвенция, без да са я прочели.

"Depopulation should be the highest priority of
foreign policy towards the third world, because
the US economy will require large and increasing
amounts of minerals from abroad, especially from
less developed countries."

Henry Kissinger

" Депопулация на населението трябва да има
най-висок приоритет във външната политика
спрямо 'Третия свят', защото американската
икономика се нуждае от все повече суровини
от чужбина и най-вече от слабо развити
страни."

Хенри Кисинджър


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени