Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Зрялата жена е по-търсена 👩


Остаряване
Пропагандата използва слабите места в човешките характери, за да манипулира хората в желаната от господстващите посока. Алчността умира последна. А целта на пропагандата е да я подхранва и култивира. Често жените с навлизане в критическата възраст започват да изпитват угризения, че когато са били млади не са се омъжили изгодно.

В голяма част от холивудските филми, както и западно-европейските филми, протагонистите са семейство на средна възраст, което е в развод или вече са разведени, защото жената, след като е прехвърлила 40-те, си е намерила не само по-богат мъж, а направо мултимилионер със собствен самолет, който дори не е по-възрастен от нея и даже е по-красив от предишния ѝ съпруг! А мъжът, за когото като млада се е омъжила поради неопитност, е направо беден:

Copyright:www.backdoornews.com


L'Homme Fidele/Верен мъж,
Serenity/Фатално затишие (2019),
Thoroughbreds / Чистокръвни (2017) режисьор Кори Финли,
"9/11",
"Monsieur & Madame Adelman" (2017) режисьор Nicolas Bedos,
"Сан Андреас / San Andreas" (2015) режисьор Brad Peyton,
"2012 Краят на света / 2012" (2009) режисьор Roland Emmerich,
"Твърде лично / Taken" (2008) режисьор Pierre Morel,
телевизионния сериал "Californication" (2007–2014),
"Königin der Nacht" (2017) режисьор Emily Atef,
"Ваш репетитор / Вашият частен учител",
както и носителят на Oscar: "Стая / Room" (2015).

А във филма "Резултати / Results" (2015) режисьор Andrew Bujalski, главният герой Danny (Kevin Corrigan) е 45-50 годишен самотен новобогаташ, който наскоро е станал мултимилионер, след като майка му на преклонна възраст се е омъжила за мултимилионер, останала вдовица, след това и тя самата починала и оставила наследство на сина си. Освен мотива за жената на 40+, която се омъжва за мултимилионер, филмът "Results" пробутва и пропагандното клише, че щастие не се купува с пари.

Във филмите Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта и "The Back-Up Plan" (2010) главната героиня не е разведена, а стара мома, която на 40+ изведнъж намира втората си половинка, като в "Bridget Jones's Baby" старата мома намира едновременно двама: Милиардер-красавец и успешен адвокат.

В повечето филми мотивът за жената, която на 40+ е ударила шестица от тотото в брака си, драматургически няма връзка със сюжетната линия, с цел да въздейства на подсъзнанието на публиката. Т.е. ако сценарият се промени и застаряващата протагонистка не е разведена и повторно омъжена изгодно, нищо няма да се промени в действието.

Освен в киното, мотивът за жената, която над 40 г. има по-голям успех с мъжете, отколкото когато е била на 20 г., се разпространява и от соросоиди по форумите в интернет, социалните мрежи - "Facebook", ВКонтакте, Snapchat, Viber на израелското разузнаване, както и на всички обществени места, наравно с антируската риторика и възхваляването на лъскавите западни стоки по магазините.

Феминистки активисти в СМИ поучават, че сексуални връзки между млади мъже и зрели жени, се дължели на по-високата интелигентност, опит и мъдрост на по-възрастните жени. Жените на 40+, според феминистките, "знаят какво искат и как да го постигнат и се стараят повече във връзките си".

В действителност с наближаване на 40-те при жените настъпва характерова промяна: Жените се опитват да компенсират загубата на атрактивност с интензивиране на номерата, които въртят на мъжете. А остаряването на жените се проявява в стремеж на всяка цена да задоволят собствените си сексуални потребности, а не тези на мъжа. Докато са били млади са експериментирали според вкусовете на мъжете. Когато започнат да застаряват вече знаят какво те самите харесват и се стараят да не го пропуснат със задоволяване на мъжки прищевки.

Внушението, че колкото повече една жена остарява, толкова по-търсена е от мъжете, цели да убеди жените да не бързат да се омъжват във фертилна възраст, цели да увеличи разводите, да повиши средната възраст за сключване на брак при жените, с което да намали възпроизводителната способност на обществото. Както джендър-теорията цели сексуална дезориентация на половете, така и пропагандирането на любов със жени над 40 цели възрастова дезориентация на мъжете, в търсенето на партньорки извън фертилна възраст.

"Depopulation should be the highest priority of
foreign policy towards the third world, because
the US economy will require large and increasing
amounts of minerals from abroad, especially from
less developed countries."

Henry Kissinger

"Депопулация на населението трябва да има най-висок
приоритет във външната политика на САЩ спрямо
страните от Третия свят, защото американската
икономика се нуждае от все повече суровини от чужбина
и най-вече от слабо развити страни."

Хенри Кисинджър
Съотношението между бракове и разводи в Германия
С подобни внушения си служи и филмът "Нашето лято / La belle saison". Главната героиня е на възраст в края на 30-те, живее с мъж, но решава да опита и с жена, сменя сексуалната си ориентация, което и носи истинско щастие. Т.е. ако до 35 годишната си възраст жената не се е омъжила, по-добре да не бърза да ражда извънбрачно, а да опита да смени сексуалната си ориентация.

Семейството представлява социално пространство за защита, растеж и е от решаващо значение за развитието и жизнеспособността на следващото поколение. Семейството е една от основните структури на националната държава. И подривна дейност срещу семейството е крайъгълен камък в подривната дейност срещу обществото и държавата. Разрушаване на семейните ценности е една от основните цели на западната пропаганда.

По всичко личи, че в страните под американско владичество, голяма част от жените са повярвали на това пропагандно клише. Най-голям успех в подриване на семейството, Западът е пожънал в Източна Европа, като на върха стои България. Според Националния статистически институт, България стои на първо място в Европа по извънбрачни раждания и на едно от първите места в света, по негативен прираст на населението.

Съотношението между скючените бракове и разводите в Европа също драстично расте, в полза на американските интереси за редуциране на населението и източване на природните богатства на бедните държави. През 1960 г. само 9% от сключените бракове в Германия са завършвали с развод. През 2008 г. разводите са 51% от браковете в Германия. В България също половината от брачните двойки се скарват.

Когато двама се карат, американците печелят.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени