Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Защо разкриха палата на Ангел Джамбазки


Ангел Джамбазки
Според казионната българска медия Frognews от 29.04.2019 г., кандидатът за евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки в Европейския парамент гласува „въздържал се“ за Истанбулската конвенция, а в същото време в софийските телевизии громи същата конвенция. На 24 април 2019 вестник „Галерия“ публикува документ на Европейския парламент, от който се вижда, че при дебатите за Истанбулската конвенция Джамбазки не гласува „против“, а избира вота „въздържал се“.

Copyright:www.backdoornews.com


Също и като общински съветник от ГЕРБ той гласува „въздържал се“ за изграждането на паметник на американците, бомбардирали цивилните граждани на София и разпръсквали от самолетите бомби-детски играчки, които откъсвали пръстите на българските деца през Втората световна война.

На 02.05.2019 г. всички български медии залаяха скандалната новина: Водачът на листата на ВМРО Ангел Джамбазки има тризонет на бул.“Шанз Елизе” в центъра на Париж за 9 милиона евро, на което самият Джамбазки отговаря: “Братовчед ми е бизнесмен. Спечелил е, платил си е данъците, вижте му данъчната декларация, и е купил имота. Аз понякога го ползвам, но не е мой”. Справка в Търговския регистър показва, че братовчедът е станал преуспяващ бизнесмен в последните 5 години, от както Джамбазки е евродепутат. При това дейността на братовчеда не е производство на стоки, а посредничество при уреждане на визи, аналогично на консултантските услуги на Николина Ангелкова, с което тя е забогатяла.

Забогатяването на (братовчеда на) Джамбазки много прилича на трафика на мигранти и продажбата на паспорти от ВМРО. Спецове от 20 години в бизнеса с визите казаха, че да се изкарат 9 милиона евро от подобна дейност е невъзможно. Т.е. ако са само визите, братовчедът няма как да се замогне. Но в схемата с паспортите са издадени около 100 хиляди бройки, средно с подкуп за всеки между 3000 и 5000 евро. Това са 300-500 млн. евро и от там могат да се купят много повече апартаменти, и не само в Париж. (Източник: Вестник "ЗОРА", POSTED ON MAY 02, 2019, 5:36 AM)

Всъщност на Джамбазки въобще не му и трябват далавери с паспорти и трафик на мигранти, за да забогатее. Неговата партия ВМРО гласува за закупуване на бракмите F-16, от което депутатите с честен лобизъм са получили от САЩ бонуси. Затова, че са набутали България с 1,8 млрд. да спонсорира САЩ.

"Българите бяха заблудени, че Европейския съюз е касичка,
от която ще получават пари, без да работят. Не, Европейският
съюз е съюз на ценности. Искаме ли да живеем както живеят в
Турция? Аз не желая. Искаме ли политическа система като в
Русия? Аз не желая."

Ангел Джамбазки

За повечето българи, Европейския съюз на ценности е да не могат да си платят сметките за парно. Но за някои хора европейски ценности е да се родиш прост селяк, да те харесат поробителите на родината ти и от това да си купиш тризонет на Champs-Élysées/Paris.


Още по темата:

Имотите на любимците на държавата 🏡

В кои държави чужденците нямат право да купуват имоти

Великденски подарък: 132 лв. пенсия


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени