Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Млади мъже със стари жени, млади жени със стари мъжеРазликата във възрастта между любовните партньори е била тема за дискусии през всички епохи. Както при хетеросексуалните, така и при хомосексуалните, значителна разлика във възраста е индикатор за комерсиални отношения: По-възрастният спонсорира по-младия.

Copyright:www.backdoornews.com


Според едно проучване на AARP (American Association of Retired Persons) от 2003 година, 34% от жените на възраст над 40 години в САЩ, се срещат с по-млади мъже. Също застарели жени ползват услугите на млади мъже на Карибските Острови, Азия и Африка. С напредване на възрастта, за жената става все по-трудно да намира партньори, което създава впечатлението, че жената е разгонена.

Западната пропаганда опитва да обясни сексуални връзки между млади мъже и застарели жени, с по-висока интелигентност, опит и мъдрост на по-възрастните жени. Жените на 40+, според феминистките, знаели какво искат и как да го постигнат, били се стараели повече във връзките си защото вече били научили какво харесват мъжете. В този стил са и редица американски, френски и пр. западни игрални филми, в които жените на 40+ се развеждат, за да се омъжат за млади и красиви мулитимилионери със собствен самолет. Във филма Ваш репетитор/Вашият частен учител успешен 17 годишен младеж от заможно семейство, на когото негови красиви съученички сами му се предлагат за секс, той ги отбягва защото е влюбен в 40+ годишната си учителка - стара мома с комплекс за малоценност.

В действителност, колкото възможностите на една жена да намира сексуални партньори намаляват, толкова повече тя бърза да не пропусне случая, да задоволи собствените си потребности. Младата и успешна жена не се страхува да се съобрази с прищевките на мъжете, тъй като мъжете не губят интерес към нея, след първата нощ. Младата и привлекателна жена не се замисля, че ако направи фелацио, може да остане без вагинален секс.

Любовни връзки между стари мъже и млади жени, принадлежи към мейнстрийм във всички класови общества, към които принадлежи и съвременното общество с пазарна икономика. За някои жени, разликата във възрастта дори е необходимо условие за започване на любовна връзка. Според анкети в Япония, около 25% от жените са имали поне веднъж Enjo kōsai 援助交際 - любовна връзка между малолетно момиче и възрастен мъж, за финансова изгода. Жените проявяващи афинитет към възрастни, богати мъже се наричат: "Trophy wife" или "Gold Digger" (златотърсачки). Мъжете, които спонсорират млади жени се наричат Sugar-Daddy (татенце).

Както мъжете, така и жените не поумняват след 40 години. А що се касае до сексуалния опит, то жените, за разлика от мъжете, го натрупват много бързо още през първите години на полов живот. И една 25 годишна жена обикновено има сексуален опит съизмерим с този на 40 годишен мъж. Ако жените чакаха до 40 години, да натрупват сексуален опит, то хората на Земята нямаше да могат да се размножават и щяха отдавна да са изчезнали, както динозаврите. Освен това, наличието на богат сексуален опит и житейска рутина не правят нито жената, нито мъжа по-привлекателни. Ако хората се стремяха само към усъвършенстване, старостта щеше да е най-хубавата възраст.

Както мъжете така и жените, с напредване на възрастта и натрупване на житейски разочарования, не стават по-старателни във връзките си, а напротив - стават по-недоверчиви, по-изнервени, по-взискателни, по-егоистични и все по-малко се поддават на емоции и не са готови на рискове и компромиси.
Разлика във възрастта
Освен популярния мотив - материална изгода, жените могат да имат и съвсем други подбуди, за да търсят мъже с 20-30 години по-стари от тях. Много 20-25 годишни жени с незадоволителен успех сред свои връстници, активно търсят 50-55 годишни мъже, сами ги заговарят или се притискат до тях в градския транспорт. Но не за материална изгода, а защото техните връстници не им обръщат внимание. В сучая мотив е не меркантилност, а комплекс за малоценност. Също и млади мъже, след разочарование в любовта, търсят значително по-възрастни от тях жени. Жените с понижено самочувствие често отиват на курорт в държави, в които поради религията им, извънбрачни полови контакти са забранени. Целта им е някой загорял мъж да им обърне внимание за по-продължително време

Докато любовна връзка между млада жена и възрастен мъж, практически не намалява шанса те да имат съвместни деца, то в обратния случай - млад мъж с възрастна жена, обрича мъжа да остане без поколение. И целта на западната пропаганда е да насочи младите мъже да търсят жени над 40, които вече не могат да забременяват.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени