Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

В кои държави абортите са забранени 🤰


Феминистки протестират за разрешаване на абортите
Контролираният от Републиканската партия сенат на щата Алабама в САЩ прокара закон, който криминализира извършването на аборт във всеки етап от бременността, съобщи американската телевизия CBS:
"One of the only doctors performing abortions in Alabama weighs in on looming bill." CBS NEWS, May 14, 2019, 11:17 AM
Това е най-стриктната забрана на абортите в САЩ до този момент и позволява изключение само в случаи, в които здравето на жената/детето е под сериозен риск. Поддръжниците на забраната се надяват това да е първа стъпка към отмяна на решението на Върховния съд, с което бяха легализирани абортите в САЩ през 1973 година.

Copyright:www.backdoornews.com


Сенаторите в Алабама отхвърлиха дори изключение за изнасилване и кръвосмешение. Законът, приет с 25 срещу шест гласа, превръща в престъпление от най-висок клас лекари да извършват аборт. Възможното наказание е от 10 до 99 години затвор. Жените също ще бъдат третирани като престъпници, ако направят аборт.

Други щати, включително съседния Джорджия, въведоха забрани за аборт след едва шестата седмица от началото на бременността, когато повечето жени все още не знаят, че са бременни. Западните държави една по една въвеждат ограничения и забрани за аборти, но само в държавите, в които националистки партии имат думата: Във Verona/Италия жените, които се откажат да правят аборт, получават от общината месечно по 160 евро. В Полша абортите са забранени, изключение се прави само ако плода има аномалии или са били изнасилени. Спешна контрацепция/Emergency contraception в Полша е забранена. В El Salvador абортите са абсолютно забранени, жените ги заплашва 35 години затвор. В Чили и Аржентина абортите също са забранени и не съществуват болници, в които може да се правят аборти. Нидерландия има най-либералните закони за аборт. До 24 седмици от началото на бременноста, абортите са разрешени.

Според германския социолог Andreas Kemper, причините за затягане на законите за забрана на абортите, са стопяване на населението. В човешката история винаги е имало забрана на абортите. Една от основните задачи на феминизма от 1960-те и 1970-те, бе да легализира абортите, за да стопи населението на Земята.

Според германския социолог Andreas Kemper, в суверенните държави феминизмът е отслабен: Andererseits, so Kemper, habe der Feminismus an Energie verloren. "Er ist sozusagen erfolgreich geschwächt."

"Всяка държава, която има суверенно правителство, се стреми да увеличава населението си. Но ако страната е васална на друга държава, тогава въвежда ограничения на раждаемостта."
Евгений Фёдоров - депутат Государственной Думы Федерального Собрания РФ.

Население на САЩ през 1990 година: 248.709.873 души.
Население на САЩ в края на 2019 година: 332.865.306 души.
САЩ в момента имат прираст на населението 2.487.743 души на година.

Население на България през 1990 година: 9.009.018 души.
Население на България в края на 2019 година: 6.925.454 души.
България в момента има стопяване на населението с 50.000 души на година.

САЩ забраняват абортите, в България Министерството на народното здраве и социалните грижи през 1990 г. легализира напълно абортите (ДВ. бр. 12 от 09.02.1990 г., Наредба №2 на МЗ/1990г. обнародвана в ДВ. бр.89/31.10.2000 г.)

През 2019 г. България въвежда "Национална стратегия за детето 2019 – 2030"


Още по темата:

Абортът е наемно убийство

Ролята на Сорос за стопяване на населението 📺

СексологияСексология


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени