Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Кой е собственик на Vbox7Vbox7.com - произнася се на смесен българо-английски „ви бокс седем“ e уебсайт за видеосподеляне в България. Vbox7 е създаден в края на 2006 г. от Богомил Павлов по поръчка на „Нетинфо“. През април 2013 г. „Нетинфо“ е закупена от „Дарик нюз“ ЕООД, собственост на „Дарик радио“ АД, а по-късно 70% от нея са придобити от Нова Броудкастинг Груп.

Богомил Павлов по всяка вероятност е подставено лице, както създателят на руската социална мрежа Вконтакте - Павел Дуров, както Марк Цукерберг на Фейсбук, Сергей Брин и Лари Пейдж на Гугъл, както и Уилям Шекспир на "неговото" творчество.

Copyright:www.backdoornews.com


„Нетинфо“ (изписвано също Netinfo, Нет Инфо или NETINFO) е "българска" дигитална медийна и технологична компания, която се занимава с развиване и поддържане на информационни и портални уебсайтове. „Нетинфо“ е част от Нова Броудкастинг Груп на шведския лихвар Jan Stenbeck.

Уебсайтът за видеосподеляне Vbox7 официално принадлежи на шведския лихвар, на когото принадлежи и Нова телевизия. Vbox7 е краудсорсинг проект без собствен контент. Защото лихварите не сътворяват блага, те не работят, а карат другите да работят. Лихварите спекулират и въртят сделки с продукти, създадени от труда на чужд ум и на чужди ръце.

Съдържанието на Vbox7.com е изцяло достъпно в България, но извън територията на страната голяма част от клиповете са недостъпни през обикновения HTML 5 плейър, защото Vbox7 не закупува авторски права. Не е известно Vbox7 да е закупил авторските права за излъчване на български игрални филми, създадени по времето на комунизма. Въпреки това повечето български филми от онази епоха, които в миналото можеха да се гледат в YouTube, на днешно време от YouTube са изтрити и са качени във Vbox7.

Смисълът от Vbox7 е да стесни, и без това тесния кръгозор на българските потребители. Да се откажат да ползват интернационалните платформи за видеосподеляне, да не гледат чужди новини, за да са по-добре дезинформирани.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени