Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Индулгенцията на Тръмп


Голанските възвишения
На 25.03.2019 г. световните медии съобщиха, че американският президент Доналд Тръмп е подписал указ, с който признава израелския суверенитет над Голанските възвишения. Това става след срещата му с премиера на Израел Бенямин Нетаняху. Също на 25.03.2019 г. световните медии съобщиха, че разследващият прокурор Robert Mueller, след продължило почти две години разследване е стигнал до заключението, че щабът на Тръмп не е имал нищо общо с хакерската атака над компютрите на Хилъри Клинтън и няма таен договор между американския президент Доналд Тръмп и Русия по време на предизборната му кампания през 2016 г.

Copyright:www.backdoornews.com


Дали двете събития се случват в един и същи ден случайно? Или признаване суверенитета на Израел над Голанските възвишения е индулгенцията на Тръмп, че не е ползвал помощта на Русия в президентските избори?

"In politics, nothing happens by accident.
If it happens, you can bet it was planned that way."

Franklin D. Roosevelt
"В политиката няма нищо случайно.
Ако нещо се случи, то така е било замислено."

Франклин Д. Рузвелт През тези две години разследване за участието на Русия в избирането на Тръмп за президент на САЩ, соросоидите раздухваха какви ли не твърдения, че Русия държала изкъсо Donald Trump, защото разполагала с изобличаващ материал срещу Тръмп. И поради това Тръмп искал САЩ да има добри отношения с Русия.

Като доказателство, соросоидите прилагат "въздържанието на Тръмп да критикува стопанина на Кремъл, макар иначе остро да критикува наред, преди всичко германците и техните автомобили. Той е рязък по отношение на Тереза Мей, кмета на Лондон, Холивуд, “Ню Йорк таймс”, но има един-единствен човек на планетата, към когото е олицетворение на самата любезност – Владимир Путин".

Перфектният timing, с който бяха синхронизирани признаването на суверенитета на Израел над Голанските възвишения и краят на разследването срещу Тръмп за руска намеса показват кой държи Donald Trump изкъсо.

Голанските възвишения (на арабски: الجولان; на иврит: רמת הגולן) са хълмиста област в Близкия изток. По силата на международното право Голанските възвишения принадлежат на Сирия, но от 1967 г. са окупирани от Израел, след т. нар. "Шестдневна война", известна също и като "Третата арабско-израелска война". От 1981 г. в областта са в сила и израелските закони, а политиката на Израел е да ги заселва с новопристигнали евреи, които се преселват в Израел.

Голанските възвишения имат огромно стратегическо значение както за Сирия, обусловено от близостта им до Дамаск, така и за Израел, заради водните източници и военния контрол над северната част на еврейската държава. Най-високият връх на израелска територия e връх Хермон (2224 м), който се намира в тези възвишения. Оттам има възможност за визуален контрол на цял Северен Израел.


Още по темата:

Тръмп си върза гащите


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени