Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Начало Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Взаимна любовВзаимна любов
Взаимна любов или често наричана истинска любов, е романтична любовна връзка между мъж и жена, при която и двамата партньори изпитват чувство на щастие, че са заедно и субективно се оценяват един друг като мечтани и идеални партньори. Взаимната любов изключва користни намерения, меркантилност и планове за материално благополучие в бъдеще. Взаимната любов изключва и усещането за неудовлетвореност и изчакване на удобен случай, за намиране на по-подходящ партньор.

Copyright:www.backdoornews.com


Взаимната любов субективно се възприема и от двамата партньори като сто-процентова любов, като максимум постижение. Математически истинската любов може да се представи като бинарен код: 0 или 1. Любовта или я има, или я няма. Градация между двете състояния не съществува.

В изкуството взаимна любов присъства в повечето произведения. За разлика от изкуството, в реалния живот често хората си задават въпроса: Има ли взаимна любов? Възможно ли е и двамата партньори да обичат еднакво силно и еднакво дълго? Отговор на тези въпроси е трудно да се даде, тъй като е трудно да се формулира какви качества трябва един човек да притежава, за да стане обект на нечия любов.


Още по темата:

Фиктивно бащинство

Сексология
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2018 www.backdoornews.com
Всички права запазени