Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Бащата на Западната цивилизация


Дейвид Майер де Ротшилд
Майер Ротшилд/Mayer Amschel Rothschild (* 23.02.1744 - Frankfurt am Main; † 19.09.1812 ebenda) е велик немски лихвар от еврейски произход, който основава най-великата банкерска династия на всички времена. На днешно време кланът Ротшилд притежават огромна и недостъпна, както за обикновените хора, така и за средствата за масова информация, мрежа от банки и информанти в целия Западен свят.

В своята книга "The house of Rothschild: the world's banker, 1849-1999" британският историк Niall Ferguson споменава, че една от банките на Ротшилд N M Rothschild & Sons е част от сливането на банките Merrill Lynch, Morgan Stanley, J P Morgan и Goldman Sachs. Т.е. банкерските фамилии не са конкурентни, те са едно голямо смейство, което е пуснало пипала по целия свят.

Rothschild притежават и собствен дял във "Federal Reserve System" - банката, която печата американските долари - световната валута, по която всички останали валути се равняват.

"Let me issue and control a nation's money and I
care not who writes the laws."

Mayer Amschel Rothschild

"Дайте ми само да контролирам валутата на една нация
и вече ми е все едно кой ѝ прави законите."

Майер Ротшилд

Rothschild основават информационната агенция Reuters, която естествено не цели да информира обществото, а чрез дезинформация да манипулира психологически низшите слоеве на обществото, прекариата, - онези, които произвеждат благата.

Както Max von Oppenheim, наричан Абу Джихад, е бащата на световния джихадизъм, така и Rothschild е бащата на съвременните Западни демокрации.

Съвременната западна цивилизация започва културния си възход в края на 17-ти век с развитието на банковото дело и на средствата за масова информация, които разпрстраняват фалшиви новини. и двете специалитет на фамилията Rothschild. Пионери както в банковото дело, така и в разпространението на фалшиви новини, са фамилията Rothschild.

В минали епохи държавите са се управлявали от монарси, а на населението са му внушавали, че царя е избран от Бога. На днешно време Западните индустриални държави не се управляват от президенти, министър-председатели или канцлери, управляват се задкулисно от лихвари, които чрез частни банки отпускат пари под лихва - така наречените инвестиции и чрез лобисти инструктират политиците. А населението за да не знае истината, го манипулират чрез средствата за масова информация и развлекателната индустрия, които се оглавяват от същите лихвари - информационната агенция Ройтерс е създадена от Rothschild.

"Lasst mich die Medien kontrollieren und ich verwandle jede Nation in eine Herde Schweine."
Josef Goebbels

"Дайте ми средствата за масова информация
и аз ще направя от всеки един народ, стадо свине."

Йозеф Гьобелс

Copyright:www.backdoornews.com


"Малкото, които разбират системата, са дотолкова концентрирани върху личната си изгода или са дотолкова зависими от нея, че из между тях никога няма да има опозиция. Голямата маса от хора обаче, умствено не са в състояние да проумеят и те си носят бремето без да се оплакват, вероятно и без някога дори да заподозрят, че тази система е техен враг."

"The few who understand the system will either be so interested in its profits or be so dependent upon its favours that there will be no opposition from that class, while on the other hand, the great body of people, mentally incapable of comprehending the tremendous advantage that capital derives from the system, will bear its burdens without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical to their interests."


The Rothschild brothers of London writing to associates in New York, 28.06.1863.

Mayer Rothschild посещава основно училище, след което посещава йешива/ישיבה‎ - еврейска образователна институция, от 10 до 11 годишна възраст. През 1756 год. на 11 годишна възраст той прекъсва образованието си, за да се отдаде на лихварство - върти търговии с антиквариат, ценни монети, работи в обменно валутно бюро. На 29.08.1770 на 26 годишна възраст Майер Ротшилд се оженва чрез брачна агенция за 16 годишната Gutle Schnapper. Тя донася зестра от 2.400 гулдена.

Успешната търговия се основава на високо ниво информираност. Ротшилд създава мрежа от негови лични доносници, която е била по-ефективна от държавните разузнавателни служби. Дори и намирането на брачна партньорка, Rothschild не оставя на случайно запознанство, а някой го информира коя жена ще му свърши работа. Както преди 200 години, така и на днешно време лихварите инвестират в източници на информация - търсачките в интернет, социалните мрежи ВКонтакте, Viber, Snapchat, Facebook, а от друга страна инвестират в СМИ и развлекателната индустрия, които имат за цел да манипулират трудещите се.

В България собственост на чуждестранни лихвари са bTV и NOVA, както и всички останали онлайн-медии на български език.

Перфектно информираният Rothschild става не просто милиардер, той слага ръка върху финансите на Британската империя. След като доносниците на Ротшилд го предизвестяват за поражението на Наполеон Бонапарт при Ватерло на 18 юни 1815 г. 20 часа преди тази новина да достигне Лондон, Натан Ротшилд разпространява на лондонската фонфова борса фалшивата новина, че Наполеон е победил.

Rothschild прилага Herd behavior - започва разпродажба на английски държавни ценни книжа на борсата, всички акционери го последват и съответно цените на акциите рухват на 98%. Малко преди официално да стане известна истината за поражението на Наполеон, Ротшилд изкупува същите английски държавни ценни книжа на безценица, което гарантира на клана Rothschild, да управлява света през следващите 200 години.

На днешно време всички имат смартфони, навсякъде има интернет, но когато се водят военни действия, обществото нищо не научава. А Ротшилд преди 200 години е разполагал с информация относно военните действия, с която дори и държавните служби не са разполагали. Както Майер Ротшилд, така и неговите родители, деца, племенници, внуци и правнуци никога не са работили в производството и никога не са произвеждали материални или духовни блага. За да не споделят богатството си, Ротшилдови са се женели помежду си - ендогамно. Хипертрофираното забогатяване чрез лихварство е предизвиквало възмущение още по онова време. Един от най-значимите немски поети, сатиристи и публицисти на XIX век - Хайнрих Хайне (който също е евреин по произход) пише:

"Geld ist der Gott unserer Zeit
und Rothschild ist sein Prophet."

Heinrich Heine 1841

"Парите са господ на днешно време
и Ротшилд е техния пророк."

Хайнрих Хайне 1841

До преди Еманюел Макрон, (който е бивш служител на банките на Ротшилд) да бъде избран за президент на Франция, в Уикипедия на всички езици пишеше, че банките на Ротшилд на днешно време не съществуват и всичко което се говори за Rothschild е конспиративна теория. В сериозните и официални медии се показваше снимка на David Mayer de Rothschild, който с прическата си се опитва да имитира Исус Христос, както старите майстори са го рисували по иконите. Но David Mayer de Rothschild според Wikipedia не бил лихвар, а бил пътешественик и авантюрист.

Ротшилд е бащата на съвременната Западна цивилизация, основана на кредитно дело и поголовно шпиониране на населението. Мрежата от доносници на Ротшилд от преди 200 години, на днешно време са троянските коне, разпространявани от NSA, събирането на информация чрез социалните мрежи - ВКонтакте, Viber, Facebook, а раздаването на пари под лихва на днешно време са Международния валутен фонд и Световната банка.

В Западната култура съществува традиция за Ротшилд нищо да не се говори и публикува. Когато западните медии дискутират богатството на мултимилиардери, то те са или арабски шейхове или руски олигарси. Ротшилд никога не присъстват в списъка на най-богатите хора на планетата - The Forbes World's Billionainres list. За Rothschild не се знае къде живеят, какви яхти имат, кои дворци са тяхна собственост и какви дялове имат от световната икономика. За Ротшилд дори не се знае на коя държава са поданици. Rothschild не са административно обвързани с определена държава, не принадлежат към опеделена държава и не се подчиняват на законите ѝ. Те се подчиняват единствено на парите, а парите стоят над всички държави.

За Ротшилд се спазва политкоректност и всеки, който дръзне само да спомене името Rothschild, евроатлантическите медии и техните тролове по форумите в интернет веднага го обвиняват в конспиративни теории и антисемитизъм. За Ротшилд или лъжи или нищо!


Още по темата:

Банките на Ротшилд и масовата паника от глобално затопляне

Какво образование имат милиардерите

Как се печели от акции

Oppenheim

Голдман Сакс


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени