Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Трасета за плъхове/Ratlines


Фалшив паспорт, издаден от Международния Червен кръст
"Трасета за плъхове", на английски "Ratlines" (World War II aftermath), на немски "Rattenlinien", на френски "Réseaux d'exfiltration nazis", на руски "Крысиные тропы" се наричат коридорите за спасяване на нацистки военопрестъпници след края на Втората световна война. За глава на организацията се смята хърватския свещеник Krunoslav Draganović, който съвместно с австрийския теолог, ректор на духовна семинария Alois Hudal, подготвя бягството на нацистите още през 1943 г. - далеч преди края на Втората световна война. Също както американците подготвяха за бъдещ президент на България Желю Желев още през 1982 година, с излизане на книгата му "Фашизмът".
От далеко, че да ни е леко.

Copyright:www.backdoornews.com


Най-известните нацисти, спасени чрез тези коридори са Josef Mengele/Йозеф Менгеле, Klaus Barbie/Клаус Барби, Adolf Eichmann/Адолф Айхман, Gerhard Bohne, Berthold Heilig, Ante Pavelić, столетникът Erich Priebke (29.07.1913-11.10.2013), Walter Rauff, Eduard Roschmann, Josef Schwammberger, Franz Stangl, Friedrich Schwend, Gustav Wagner, Friedrich Warzok, Johann von Leers, Ludolf-Hermann von Alvensleben. Предполага се, че около 300 високопставени престъпници срещу човечеството чрез този коридор са били спасени от правосъдието.

Този коридор за тяхното спасение първоначално е организиран и финансиран от римската католическа църква начело с Папа Пий XII/Pius PP XI и Папа Павел VI/Giovanni Battista Enrico Antonio Maria Montini, поради което са го наричали „Klosterrouten“. В последствие се изяснява, че в спасението на нацистките престъпници участват и американското контраразузнаване - Counter Intelligence Corps, както и италианския отдел на хуманитарното движение Червен кръст/International Red Cross and Red Crescent Movement.

Доказано е, че до 1962 г. Krunoslav Draganović е бил агент на САЩ (Counter Intelligence Corps - предшественика на ЦРУ). Alois Hudal е снабдявал военопрестъпниците с фалшиви паспорти („Carta di riconoscimento“) чрез „Österreichische Bureau“ - филиал на Ватикана.

Бившите фашисти са получавали финансова помощ - начален капитал, да започнат собствен бизнес в Южна Америка, от испанския диктатор Франсиско Паулино Ерменехилдо Теодуло Франко и Баамонде Салгадо Пардо/Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo Franco y Bahamonde Salgado Pardo. Също както лихвари като Джордж Сорос от някъде са получили начален капитал, за да започнат финансови спекулации на борсата, както и информация срещу кого да започнат спекулациите.
Josef Mengele, Richard Baer, Rudolf Hoess
Разходите по транспортирането на бившите нацисти с кораби е било поето от хуманитарното движение - "Международния Червен кръст". Американските тайни служби са знаели за трафика на военопрестъпници, но не са имали нищо против. Дори някои от нацистите са били снабдени с фалшиви паспорти от САЩ.

Естествено американците спасяват бивши нацисти не от хуманни съображения. Военопрестъпниците са били използвани от САЩ за пропаганда и подривна дейност срещу комунизма. Според някои автори, бившите украински нацисти и техните наследници биват използвани за провеждането на Евромайдана в Украйна през 2014 г.

"Важен лишь масштаб деяний. Их абсолютная величина.
Знак же значения не имеет. Минус легко меняется на
плюс, и наоборот. Вот только ноль ни на что никогда
не меняется."

Сергей Мавроди

"Важен е само мащабът на извършеното деяние, неговата
абсолютна величина. Знакът няма значение. Минусът лесно
става на плюс и обратно. Само нулата никога не се изменя.

Сергей Мавроди - най-големият финансов
спекулант за цялата история на Русия

Фашизмът, нацизмът и пр. дясно радикални движения не са заплаха за прослойката на богатите. Фашистите не са против приватизация и обсебване на националните блага. Индустрията на Нацистка Германия е била частна, не държавна. Частни индустриалци, като BMW са забогатявали от безплатния принудителен труд на отвлечени евреи и източно-европейски работници. СССР и комунизмът са заплаха за социалното неравенство, характерно за Западната цивилизация.

Легални дясно-радикални политически партии има в Западните държави и на днешно време. Те не са желани, но срещу тях не се предприемат практически мерки. Докато ляво-радикалните политически партии в Западните демокрации са нелегални и техните членове биват убивани от тайните служби без съд и присъда - Фракция „Червена армия“/Rote Armee Fraktion (RAF).


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени