Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от Българияwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

17-годишни секс-робини изпотяват британския принц


Virginia Roberts Giuffre
"He is the most hideous dancer I’ve ever seen in my life. I mean it was horrible and this guy was sweating all over me, like his sweat was like it was raining basically everywhere."
Virginia Roberts Giuffre

"Той (британският принц бел.ред.) е най-отвратителният танцьор, когото съм виждала през живота си. Искам да кажа, че беше ужасно и този човек се изпотяваше върху мен, като потта му валеше като дъжд навсякъде." -
съобщава в интервю пред BBC Virginia Roberts Giuffre (източник: The Sydney Morning Herald - Accuser dismisses Prince Andrew's 'ridiculous' excuses in TV interview. By Latika Bourke. Updated December 3, 2019 — 11.45am first published at 10.09am.)

Copyright:www.backdoornews.com


Virginia Roberts Giuffre разказа в интервю за BBC, за първата си вечер в Лондон с британския принц, преди той да я оправи. Тя сподели, че танцувала с Андрю в нощен клуб, преди да се шиба с него. Тя се отвращавала, но знаела, че трябва да го ощастливи, защото Джефри Епстийн и неговата приятелка Ghislaine Maxwel/Гислайн Максуел очаквали това от нея.

В педофилския скандал около американския лихвар Jeffrey Epstein/ג'פרי אפשטיין/Джефри Епщайн, една от жертвите отново повдигна сериозни обвинения срещу британския Принц Андрю, херцог на Йорк/Andrew Albert Christian Edward. Тя е била принуждавана три пъти да оказва секс-услуги на принц Андрю на 17-годишна възраст от междувременно умрелия Епщайн, заяви Вирджиния Робъртс Джуфър в интервю за BBC, излъчено на 03.12.2019. Тя призова британците "да не приемат това като ОК". Това не е просто мръсна секс история, а история за търговия с хора, извършвана от кралски особи. В първото телевизионно интервю на Virginia Roberts Giuffre тя описа как е била отвлечена от Епщайн през 2001 г. и принудена да прави секс. Virginia Giuffre, която е вече на 35 години и тежи вероятно над 100 kg., описа как 17-годишна е била изпращана от Максуел да масажира Епщайн, докато работела като асистентка в съблекалнята на курорта Mar-a-Lago на президента на САЩ Доналд Тръмп в Palm Beach/ Florida.

На снимките, публикувани в интернет, "секс-робинята" Virginia Roberts като 17-годишна в обятията на британския принц изглежда да е била хубава, жизнерадостна и на върха на щастието в компанията на принц. Малко мъже на този свят имат снимки с толкова щастливо момиче до тях. А и малко момичета на този свят успяват да изпотят принц.


Още по темата:

Топ-модни агенции снабдяват богати педофили с малолетки

Германски педофил-любимец на държавата

Най-богатите хора на света


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени