Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Класация при мъжете 📈♂, забрана за размножаване


Забрана за размножаване
1) Мъже с доход до 50.000 рубли (1.364 лева)

С такива мъже жените не трябва да правят секс. По принцип никоя жена не трябва да спи с тях. Най-много някоя съвсем евтина проститутка да легне с такъв, защото не може да намери нищо по-добро за себе си. Тези мъже не трябва да имат полов живот. По принцип те и в природата нямат секс. Ако вземем за пример лъвовете или маймуните, и при тях има мъжкари, които са нискостоящи в йерархията им и те не правят секс, тях самките ги пъдят.

Copyright:www.backdoornews.com


2) Мъже с доход от 80.000 до 250.000 рубли (2.182 лв. - 6.820 лв.)

Можеш да се опиташ да изградиш отношения с тях, да пробваш да ги сваляш. С такива може да се пробва. Можеш дори да имаш интимни отношения с тях, ако те инвестират в теб. Такива мъже могат да си позволят да наемат апартамент и да дават на жената пари за храна. Но само за храна! Това е секс само срещу хапване. Може ли? За известно време може. Ако мъжа расте в кариерата, ако увеличава доходите си, ако ли не - следващия. 3) Мъже с доход до 1.000.000 рубли (27.275 лева)

Това са мъжете, с които можете да изграждате дългосрочни отношения. Вече за тях, ние жените повече или по-малко се лепим, обслужваме ги. От такъв може да родите деца. В обкръжението на жената би трябвало да има много такива мъже, които да са ѝ приятели, познати, гаджета на приятелките ѝ.

4) Мъже с доход над 1.000.000 рубли

"Над 1.000.000 рубли" или "до 1.000.000 рубли" - каква е основната разлика между тях? "До 1.000.000 рубли" - мъжът все още не умее всичко. А "над 1.000.000 рубли" - вече знае как. Но той също се нуждае от подкрепа.
Коучинг за жени от Юлия Печерская - с кои мъже жените не трябва да имат секс 📺

***

Сравнението, че и в природата най-нискостоящите в йерархията мъжки животни нямат секс, не е откритие на една дебела рускиня, жадна за сензации. Това и всяка пършива българка го заявява на мъжете, които счита недостатъчно богати за нея. Сензационното е, че Юлия Печерская говори за онова, което жените вършат, но никой не говори за него, а и голяма част от мъжете не искат да го повярват.

Българката казва: "При богатия отиваш да се пляскаш, при бедния - да плюскаш." Българката е и авторка на крилатата фраза: "Без пари и мама на тате не дава." При проведени анкети между български жени, най-отблъскващи за жените са мъже, които се оплакват от болка и умора. За тях мъжът е добитък, който има стойност, докато може да работи и да ги изхранва.

Българката, като я поканят на купон богати мъже, се качва по масите да танцува. По отношение доходите на мъжа, българката е безцеремонна. В случай, че на съпруга/приятеля ѝ заплатата му я бавят, тя започва да му се сърди и му спира секса, докато той не получи заплата.

Според половия отбор от теорията на Дарвин, при животните без поколение остават болните, хилавите, недъгавите самци. При хората без поколение остават бедните мъже. Но недъгавите напротив - по линия на провежданата от САЩ дисгеника, именно недъгавите имат многобройно поколение, което трябва да измести способните хора, защото способните, талантливите хора могат да се опълчат срещу американското присъствие. Недъгавите са благодарни, че американците им помагат, чрез така наречените правозащитни НПО. Дебилните политици и интелектуалци са верни на господарите си. Интелигентните са заплаха за сигурността на САЩ.


Още по темата:

Социалният статус в любовта

Класация на държавите по неравенство 💎😫

Pickup Artist

Всяка трета българка проституира

Гастролни жени

Асиметрия в половия отбор

Идеалните мъжки пропорции

Сексология


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени