Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Русия и Германия са заплаха за просперитета на САЩ


Undercover Global
Журналистът от Wikileaks Джулиан Асандж прекара 7 години от живота си в еквадорското посолство в Лондон, поради преследване заради политическите му възгледи от САЩ. Документи, предоставени на германските държавни телевизии NDR и WDR доказват, че през целия му престой в еквадорското посолство Julian Assange, както и неговите посетители в посолството са били подслушвани, заснемани със скрити видеокамери и донасяни на американците. Източник: Offenbar Journalisten überwacht. NDR erstattet Strafanzeige. Dokumente, die NDR und WDR vorliegen, belegen, wie systematisch WikiLeaks-Gründer Assange und seine Besucher in der ecuadorianischen Botschaft in London ausgespäht wurden. Betroffen sind offenbar auch deutsche Journalisten. Tagesschau, Stand: 28.11.2019, 17:34 Uhr. Von John Goetz, Antonius Kempmann, Elena Kuch und Reiko Pinkert, NDR, Martin Kaul WDR.

Copyright:www.backdoornews.com


Според признания на подслушващата испанска фирма, с най-висок приоритет за шпионирането им са били посетители германци и руснаци. Русия и Германия са заплаха за просперитета на САЩ.

Денонощно видео наблюдение, записи на разговори, съставяне на списъци за гостите и шпиониране на телефони: Поверителни документи, достъпни за NDR и WDR документират как основателят на WikiLeaks Джулиан Асандж и неговите посетители са били шпионирани в еквадорското посолство в Лондон. Имейлите, снимките, аудио и видеозаписите показват как постепенно през годините са били разработвани мерки за наблюдение. В допълнение към видеозаписите от вътрешността на лондонската дипломатическа собственост и аудио записи на поверителни разговори, служителите на сигурността явно са записвали серийни номера на мобилни телефони и са правили списъци за гостите в посолството.

За тази цел са копирали паспорти, разглобили са електронни устройства и са инсталирали скрити микрофони в сградата на посолството. Според изявления на бивши служители, събраният материал е бил предоставен и на клиенти от САЩ - служители на американското разузнаване. Засегнати от шпиониране в посолството са лекари и адвокати на Джулиан Асандж, очевидно германски журналисти, посетили основателя на WikiLeaks. Сред журналистите са трима членове на Norddeutscher Rundfunk. Материалите, достъпни за NDR и WDR, показват, че паспортите им са копирани и са съставени списъци за посещения. NDR повдигна наказателни обвинения за нарушения на неприкосновеността на личния живот и на личните права.

Очевидният шпионаж от испанската охранителна фирма Undercover Global - накратко: UC Global - вече ангажира испанската съдебна система. Делото срещу базираната в Jerez de la Frontera компания и нейния изпълнителен директор David Morales е пред испанския национален съд. Бизнесменът е обвинен, че е извършил големи нарушения на личния живот и неприкосновеността на личния живот с охранителната си фирма. Обвинение има и за подкуп и пране на пари. През есента испанските следователи извършиха обиски по домовете, конфискуваха пари и временно арестуваха Давид Моралес.

Според изказвания на бивши служители на испанската охранителна фирма, техният шеф Дейвид Моралес се е хвалил след завръщането си от САЩ: "Отсега нататък играем в първа лига ... Вече работим за тъмната страна". По-късно Дейвид Моралес е пътувал два пъти месечно до САЩ, за да доставя доноси от посолството на Еквадор.

В E-Mail от 10 декември 2017 г., по време на престой в САЩ, David Morales пише на своите подчинени: „Ще опиша накратко целите, които трябва да постигнем: Има три профила с висок приоритет, които трябва да наблюдаваме по всяко време“. Поименно биват назовани двама германски граждани от най-близкия кръг подкрепа за Джулиан Асандж. Висок приоритет за шпиониране трябва да важи и за „руските граждани“. Моралес продължава: „Дадоха ни препоръки, които трябва да следваме“.

Русия и Германия се изтъкват като основна пречка за американската хегемония над целия свят и в лекция на George Friedman в Чикаго пред Council on Global Affairs. При отправено запитване до ЦРУ/CIA, FBI и американското министерство на правосъдието, американците нищо не отговарят по случая.

"Тиранинът постоянно се стреми да узнае,
какво подчинените му говорят или вършат;
тиранинът поддържа наблюдатели, (...)
навсякъде, където има срещи или събрания,
пред тях хората не говорят свободно, защото
се страхуват от тези наблюдатели, защото
ако говорят свободно, веднага се разбира."

Аристотел 384 г. пр.н.е. - 322 г. пр.н.е.


Още по темата:

Тайно включване на камера 👁

Швеция се отказа да съди Джулиан Асандж

Джулиан Асандж получи еквадорско гражданство

Мрачна дата в човешката история: Асандж го предадоха

Блокираха Джулиан Асандж


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени