Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Американски лихвар-педофил снабдява с деца за оргии президенти и принцове


Джефри Епщайн
На 11.08.2019 г. световните медии съобщиха, че подследствения американски милиардер лихвар- педофил и филантроп от еврейски произход Jeffrey Epstein/Джефри Епщайн се е самоубил в килията си в затвора. 66-годишният Епщайн е бил в специална килия, в която първоначално е имал съкилийник, който е бил отстранен по неизвестни причини, информира "CNN". Има протокол за затворниците, които са склонни към самоубийство да не бъдат оставени сами в килия, според който охраната трябва да проверява затворниците на всеки 30 минути. Денят, в който Jeffrey Epstein се е "самоубил", килията му не е била наблюдавана от охраната. (Източник: Tagesschau - Fall Epstein, Viele Fragen bleiben offen. Stand: 12.08.2019, 10:54 Uhr.)

Copyright:www.backdoornews.com


Jeffrey Edward Epstein/ג'פרי אפשטיין роден на 20.01.1953 в Brooklyn/New York City; † 10.08.2019 Manhattan/New York City е американски банкстер, представител на финансовия капитал, който снабдява с деца-робини за оргии най-високопоставени американски политици, британски и арабски принцове. Джефри Епщайн започва да следва математика, но поради слаб успех не успява да завърши образованието си, работи като учител по матиметика две години, след което се отдава на лихварство при американската инвестиционна банка Bear Stearns, която през 2008 г. в рамките на финансовата криза е поета от "JPMorgan Chase & Co."

Изданието "Daily Beast", цитирайки източници и открити данни, съобщава, че Джефри Епщайн многократно е посещавал Белия дом при Бил Клинтън. Епщайн се е срещал най-малко три пъти в Белия дом със съветника на президента Марк Мидълтън. На фона на ареста на Jeffrey Epstein, министърът на труда на САЩ Александър Акоста обяви оставката си, защото през 2008 г. той е помогнал на Епщайн да избегне тежкото наказание за изнасилване и принуждаване към проституциа на стотици момичета под 14 годишна възраст. През 2008 г. Епщайн се признава за виновен, че склонява малолетни към проституция, някои от тях е изнасилвал и излежава 13-месечна присъда в затвора във Флорида, с 12 часа на ден свобода извън затвора. Защото Jeffrey Epstein е любимец на държавата. (Източник: Finews - Woher Jeffrey Epstein seine Millionen hat, 09. Juli 2019, 14:08). Българските казионни медии или нищо не пишат за най-големия педофилски скандал в американската история или пишат за Джефри Епщайн, че бил злоуотребявал с непълнолетни (не малолетни!). Няколко часа, преди "самоубийството" на Джефри Епщайн, американският съд е публикувал ужасяващи документи, според които Jeffrey Epstein е снабдявал с "прясно месо" множество високопоставени американски политици, британския принц Prince Andrew, Duke of York, както и Alan Morton Dershowitz - известен американски юрист, адвокат, преподавател в Harvard University, от еврейски произход, принца на Саудится Арабия Мохамед ибн Салман Ал Сауд/Mohammed bin Salman, когото свързват с убийството на журналиста Jamal Khashoggi, известният американски кино-режисьор от еврейски произход Woody Allen (Wonder Wheel), американският милиардер от еврейски произход Les Wexner - основател на "Victoria’s Secret" - бранд на дамско еротично бельо. "Victoria’s Secret" е известна с това, че всяка година организира така нареченото "Victoria’s Secret Fashion Show", на което презентира топ-моделите си, които нарича Victoria's Secret Angels (Ангелите на Виктория сикретс).

Според публикации в американското издание Forbes, Jeffrey Epstein разполага с множество хареми с малолетни момичета в Manhattan и на брега на морето във Palm Beach/Florida, Jeffrey Epstein's Zorro Ranch in New Mexico, островите в Карибско море Little Saint James 📺 и Great Saint James, закупени от Джефри Епщайн през 1998 г.

Дали Джефри Епщайн се е самоубил или е бил "самоубит", за да не издаде политици и принцове, че им е доставял деца за оргии, все още не се знае. А не е изключено и да е "умрял", както умря бившия агент на ЦРУ Osama bin Laden. Никой не видя трупа му, нямаше погребение, само американците ни казаха, че го били убили и кремирали.


Още по темата:

17-годишни секс-робини изпотяват британския принц

Топ-модни агенции снабдяват богати педофили с малолетки

Германски педофил-любимец на държавата

Основателят на Playboy

Какво образование имат милиардерите

Финансовата криза удвоява милиардерите


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени