Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

На кое място е България 🥇


Борисов и Меркел
България е на 116-то място в света по трудова заетост на населението.

България по територия е на 105-то място в света от 252 държави.

По брой на население България е на 103-то място в света.

По ползване на интернет България е на 85-то място в света.

По дходи на населението (БВП на глава) България е на 85-то място в света през 2018 г., като пред нея са всички държави от ЕС, Турция, някои държави от Южна Америка, Африка, Азия. По време на социализма през 1988 г. България заемаше 25-то място в света по брутен вътрешен продукт на глава от населението. Пред България бяха само западните индустриални държави.

По брой на самолети/аерогари България е на 73-то място в света.

По експорт на стоки и суровини България е на 63-то място в света през 2016 г.

През всичките досега проведени 50 олимпийски игри, по брой спечелени медали България е на 23-то място в света. Също и по брой златни медали.

По отношение на ръст българите са на 21-во място в света, след едни от най-високите хора на планетата - държавите от бивша Югославия. По отношение на телесно тегло българите са на 38-мо място в света.

По дължина на пениса българите са на 27-мо място от 88 държави, със средна дължина 15,02 cm. Най-дълги са на мъжете в Демократична република Конго със средна дължина 17,93 cm, а най-къси в Корея - средна дължина 9,66 cm. Но на тази статистика трябва предпазливо да се вярва, тъй като никой по света до този момент не е провеждал поголовно измерване. По правило мъжете са в ерекция не на публично място и не при лекарски преглед.

Точна информация в тази сфера би трябвало да имат българките, заети в любовния бизнес в епропейските развлекателни институции. Според германските държавни медии, 90% от проститутките в Германия идват от България.

По големина на гърдите, българките имат средно големи гърди, носят най-часто размер сутиени C-cup. Най-големи гърди имат жените в Русия и Скандинавските страни - по-големи от D-cup. В Германия и САЩ жените носят средно D-cup сутиени. А най-малки гърди имат азиатки и африканки.

Copyright:www.backdoornews.com


На днешно време България е най-бедната държава в Европа и с най-висока корупция в Европа. България е на първо място в Европа по извънбрачно родени деца и организирана престъпност. Също България е европейски шампион по внос на стари коли. А по свобода на медиите България е на последно място в Европа. И от 2015 г. до ден днешен (2018) България е на трето място в света по смъртност. България има дори по-висока смъртност от Украйна, Сирия и Афганистан, в които се води гражданска война и чийто жизнен стандарт е по-нисък, от този в България.

(Източник: ЦРУ, Wikipedia)


БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени