Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Начало Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Телевизия bTVТелевизия bTV
Всяка вечер по телевизия "bTV" като и по "Нова телевизия", на екрана се появяват мъж и жена в официални дрехи, които със сериозен тон съобщават новините. И простите хора възприемат телевизиите като официален и сериозен източник на информация. И никой от тях не се замисля кой е собственикът на тези телевизии и за какво инвестира милиони в тях, Cui bono? Също както свинете в кочината не се замислят защо хората всеки ден им носят помия. Важното за свинете е, че помията е вкусна и безплатна, както за простите хора важното е, че "bTV" и "Нова телевизия" са сеир и са безплатни.

"Lasst mich die Medien kontrollieren und ich
verwandele jede Nation in eine Herde Schweine."

Joseph Goebbels

"Дайте ми да контролирам средствата за масова
информация и аз ще превърна всеки един народ
в стадо свине."

Йозеф Гьобелс -
министър на пропагандата
на Нацистка Германия

За простите хора, соросоидите измислиха на "bTV" прякор - "Босфор Ти-Ви". Учителките в детската градина плашат децата с Торбалан, а соросоидите плашат възрастните с Турция. А за онези, които не знаят чужди езици, соросоидните онлайн-медии ги "информират", че гигантът 'AT&T' щял да купи Time Warner, че Apple обмислял да купи собственика на bTV, че Делян Пеевски бил купил новата сграда на bTV, че била собственост на българи-олигарси и пр. махленски битовизми.

В началото "bTV" е била собственост на подставени фирми и доносници от бившата Държавна сигурност, чиито управители казионните медии наричат българи-магнати, а от 2010 г. "bTV" вече официално е 100% собственост на Central European Media Enterprises Ltd. (CME). CME е организация, специализирана в СМИ само в държавите от санитарния кордон: Словакия, Чехия, Словения, Румъния, България, Украйна, Кроация др. В Източна Европа "бившият" офицер от военното министерство на САЩ Ronald Lauder притежава: В Румъния - "Pro TV", "Acasă", "Acasa Moldova", в Чехия - "TV Nova", "Fanda TV", "Telka", "Voyo Cinema", в Хърватско - "TV Nova", "Mini TV", в Словения "TV Markíza", "TV Doma", "Dajto", в Словакия - "Kanal A", "POP BRIO", "OTO", "KINO", в Украйна телеканал «1+1» и други.

Central European Media Enterprises Ltd. не е глобално действащ медиен концерн, а е пряк наследник на Радио свободна Европа, специализирана в подривна дейност и дестабилизиране на държавите от Източния блок през епохата на Студената война.

Central European Media Enterprises Ltd. е Holding, основан от Роналд Лаудер - американски милиардер от еврейски произход. Ronald Steven Lauder е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и от 10.06.2007 президент на Световния еврейски конгрес, също както основателя на руската социална мрежа "ВКонтакте" - Михаил Мирилашвили е вицепрезидент на Световния еврейски конгрес (World Jewish Congress).

През 1980-те Ronald Lauder е бил офицер в Департамента на отбраната на САЩ, в отдела за Европа и НАТО (Deputy Assistant Secretary of Defense for European and NATO policy), също както създателите на Viber са "бивши" офицери от израелската армия.

През 1987 Ronald Lauder основава "Ronald S. Lauder Foundation" - фондация, която финансира еврейски детски градини и еврейски образователни центрове в 16 държави. "Ronald S. Lauder Foundation" финансира също от 1998 г. "Антиклеветническата лига" (на английски: "Anti-Defamation League", ADL) - организация, която се самоопределя като правозащитна и е специализирана за борба срещу антисемитизма.

Copyright:www.backdoornews.com


Роналд Лаудер
Роналд Лаудер, собственикът на "bTV"Роналд Лаудер не е медиен предприемач, той няма медии в САЩ или на друго място по света, освен в Източна Европа. Също както Джордж Сорос няма университети в САЩ, а единствено Central European University в Будапеща и Нов български университет в София, създадени да мътят водата на източно-европейците.

Българските соросоидни медии както и Уикипедия твърдят "bTV" да е собственост на американската компания Time Warner. В действителност Time Warner от 2012 г. притежава 49,9% от "Central European Media Enterprises Ltd." на Ronald Lauder, с което Time Warner не управлява, а само спонсорира милиардера Роналд Лаудер.

В Русия от 01.01.2016 г. влиза в сила закон (Закон РФ "О средствах массовой информации" ( о СМИ ), N 2124-1 | ст 19.1), според който чужда държава, международна организация, чужд гражданин или чуждо юридическо лице или руски гражданин, който има и друго гражданство или лице без гражданство, не може да притежава повече от 20% от капитала на СМИ в Русия. И в Русия такива като Ronald Lauder не са добре дошли.

Но не само в Русия: Закон за контрол върху финансиране на чуждестранни неправителствени организации и медии, които целят вмешателство във вътрешните работи, съществува в САЩ от 1938 година - "Foreign Agents Registration Act" (FARA).

Също и в Чехия: Чорбаджията на телевизия "bTV" участва от дълги години в съдебни дела срещу Чехия, поради ограничение в законодателството на Чехия: Чуждестранни инвеститори имат право да притежават по-малко от 50% собственост върху медии, изискващи лиценз.

В Германия например се разрешават частни телевизии в средата на 1980-те, при условие че ще са политически независими и естествено собственост само на германци. Единствено в България пускат такива като Ronald Lauder да въртят дезинформация и подривна дейност. И после се чудят защо младото поколение българи се дрогирали, защо жените не знаели какво е овулация и не искали да раждат деца, а само да се возят в лъскави западни автомобили.

"Не е виновен този, който яде баницата,
когато му е поправен законът така, за
да може да изяде цялата баница, а ние
да тичаме като гламави по улицата."

Бойко Борисов

Телевизия "bTV" в своите филмови продукции ("11А") провежда скрита пропаганда, която действа на подсъзнанието на зрителите - Subliminal stimuli.


Още по темата:

bTV и Нова телевизия са чуждестранни агенти 🕵️

Кой е собственик на Bloomberg TV Bulgaria

Кой 
е собственик на „Сега“Кой е собственик на „Сега“

Кой е собственик на Time Warner

Кой е собственик на Нова Телевизия

Кой е собственик на Viber

Кой е собственикът на вестник Вашингтон Поуст

Пеевски и Борисов купуват бТВ и Нова телевизия

Кой е собственикът на Reuters
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2018 www.backdoornews.com
Всички права запазени