Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

САЩ откриха магазини за храна срещу легитимиране


Amazon Go
Най-богатата американска корпорация Amazon отваря верига хранителни магазини без каси за плащане, в които гражданите ще пазаруват, след като се легитимират с мобилния си телефон 📺. Всичко, което е необходимо за пазаруване е Account към Amazon и инсталиран Amazon-Go-App в смартфона на потребителите.

Copyright:www.backdoornews.com


Just Walk Out отчита дали дадена стока е поставена от клиента в чантата му или той само я е разгледал и я е върнал обратно на рафта. След като потребителят напусне магазина, парите за купените продукти се изтеглят от неговата сметка в системата на Amazon и се изпраща документ, подобен на електронен касов бон. Системата използва камери за виденаблюдение, с интегриран софтуер за разпознаване на човешко лице, сензори, датчици и дълбоко учене - "deep learning", за да следи клиентите, какво вземат от рафтовете в търговския обект, съобщава първа програма на германската държавна телевизия ARD: Amazon und der Supermarkt der Zukunft. Heute vor einem Jahr übernahm Amazon in den USA die Biolebensmittelkette Whole Foods - es war ein Schock für die Supermarkt-Konkurrenz. Wer gewinnt den Kampf um bequeme Kunden? Stand: 15.08.2018, 07:00 Uhr.

През август 2017 година Amazon погълна Whole Foods (верига магазини за био-продукти) за 14 милиарда долара. Въпрос на време е Amazon или някоя нова фирма, сътворена от находчиви студенти в гараж, като "Google", "Apple", "Hewlett Packard", "Instagram", "Вконтакте", да погълне и останалите вериги супермаркети, след което населението вече няма да може да си купува храна анонимно. И на онези граждани, които са критично настроени към господарите си, просто ще им блокират акаунта и няма да могат да си купят храна.

Alex Jones в своя документален филм "Endgame – Blueprint for Global Enslavement" 📺 още през 2007 година предсказа, че парите в наличност ще изчезнат и хората ще купуват храна с чип-карти. И на неудобните граждани, господстващите просто ще блокират картите им.


Още по темата:

Телефонът ще замести паспорта 🛃

Amazon Alexa спечели голямата награда "Big Brother Award" 😂

Тролове на Amazon в Twitter

Amazon помага на тероризма

САЩ убиват хора по мибилните телефони на жертвите


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени