Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

Кой предаде Адолф Айхман 卐


Кой предаде Адолф Айхман מי מסר את אדולף אייכמן Who delivered Adolf Eichmann Wer hat Adolf Eichmann verraten Quien entregó a Adolf Eichmann Quem entregou Adolf Eichmann Hvem leverte Adolf Eichmann Vem levererade Adolf Eichmann Kuka antoi Adolf Eichmannin 谁交付了阿道夫·艾希曼
Adolf Eichmann
Адолф Айхман (*1906 - †1962) е нацистки офицер - SS-Obersturmbannführer, един от главните организатори на Холокоста. След разгрома на Нацистка Германия, Адолф Айхман избягва през множество държави, с различни фалшиви паспорти в Аржентина по "Трасето на плъховете", с финансова помощ от ЦРУ, Червения кръст и Ватикана.

Copyright:www.backdoornews.com


За да не го разкрият, Адолф Айхман навсякъде работи непривлекателна и нископлатена работа и не води разгулен живот, а официално пред обществото живее при мизерни условия. Единственото, което Adolf Eichmann си позволява, е да се ожени повторно за млада и много красива латиноамериканка.

Също и българите-нацисти, след Втората световна война, през 1960-те живееха изключително скромно пред обществото. Носеха старомодни дрехи, оплакваха се пред съседи, че не им стигат парите и гладуват. В същото време техните синове разполагаха с много пари, пушеха най-скъпите цигари, обличаха се с ултрамодерни дрехи и имаха приятелки най-красивите момичета в гимназията. През 1970-те и 1980-те синовете на бившите български нацисти се ожениха за фотомодели, учеха немски език и заминаха да следват висше образование в ГДР.

В предаване по немската телевизия от средата на 1990-те, един от похитителите на Adolf Eichmann - агент на Мосад / המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים разказва как младата и красива съпруга на Eichmann се е изплашила, когато те са позвънили на вратата и попитали за него. С това агентът от "Mossad" в предаването изказва мнението, че тя е знаела за кого се е омъжила. В предаването се показват снимки на красивата латиноамериканка - съпруга на Айхман.

От политическа коректност за Eichmann на днешно време се разпространяват лъжи: Бил купил 100 кокошки и продавал пилета на пазара, по-късно пък работил като дървосекач, автомонтьор и с работа си бил спестил пари за фалшиви паспорти и трансфер до Южна Америка. И през 1950-те Adolf Eichmann успял да прибере семейството си в Аржентина - Vera Liebl (1909-1997) с трите деца, която на 46 годишна възраст му родила четвъртия син - Рикардо Айхман.

Според официални данни (Statistische Bundesamt) от родените през 2010 г. в Германия 677.947 деца, само 576 или 0,08% са от майки над 46 години. Но от статистиката не става ясно дали тези деца са все още живи и дали жените са забременели с яйцеклетка от донор, което през 1950-те все още не е било възможно.

Истината за отвличането на Адолф Айхман

Съществуват няколко версии, как Адолф Айхман е бил разкрит от "Мосад" и отвлечен в Израел. Според израелските агенти, на 19.09.1957 година генералният прокурор на Hessen - Fritz Bauer е предоставил информация на Израел относно местоположението на Адолф Айхман. Сведения за него е получил от Lothar Hermann - сляп немски евреин, който по това време е живеел в Аржентина. Според друга версия, Адолф Айхман го е предал Dieter Wisliceny, като при разпитите е съобщил за любовницата на Адолф Айхман.

Дъщерята на Lothar Hermann, която по това време е била 12 годишна, била започнала любов с Nicolas Eichmann - синът на Adolf Eichmann, който се хвалел със заслугите на баща си пред Третия райх. Тази версия се интерпретира и във филма "Operation Finale" (2018) на Chris Weitz. Израелското разузнаване не е разполагало със снимка на Adolf Eichmann, а той е живеел с фалшив парпорт под името Ricardo Klement. Единственото, което го е издавало, е присъствието на красивата му аржентинска съруга, която е родила дете от него - Ricardo Eichmann. Ако Adolf Eichmann не си беше позволил лукса да има млада и красива жена, можеше още да е жив.

В интервю пред немската телевизия от средата на 1990-те, похитителят на Adolf Eichmann - Питер Малкин/צבי מלחין разказва, че за да получат съгласие от Eichmann да го транспортират до Израел, те са му обяснили, че в противен случай ще го държат до края на живота му вързан в тази къща в Аржентина. В действителност агентите на „Мосад“ са поставили Adolf Eichmann в ситуация, пред две злини да избере по-малката: Да се изправи пред израелски съд, на който 100% ще го осъдят на смърт или да го убият като бясно куче в Аржентина, заедно с цялото му семейство. Също както тайните служби, които убиват италианския режисьор Pier Paolo Pasolini, принуждават Giuseppe Pelosi да признае пред съда, че той го е убил. Pino Pelosi е признал и осъден на 30 години затвор. След излежаване на присъдата в 2005 г. съобщава, че той не е извършил убийството. Самопризнание е направил вследствие заплахи от тайните служби, че ще убият семейството му. След случилото се, прокуратурата в Италия под натиск на приятели на Пазолини отново завежда следствие за неговото убийство.

Филмът на Chris Weitz "Operation Finale" (2018) намеква за това, как Adolf Eichmann е дал съгласие да бъде доставен в Израел. Eichmann на няколко пъти пита похитителите си, дали ще пострада и семейството му и подписва самопризнание, при условие че ще види съпругата си. Израел през 2005 г. признава официално, че Adolf Eichmann е бил отвлечен от агенти на „Мосад“, а не от някакви «еврейски доброволци», когато похитителя му Peter Malkin вече не е бил жив. Във филма "Operation Finale" агентите на "Mossad" търсят съдействие от местни аржентински евреи, които питат: "А ще получим ли пари ако съдействаме?"

Peter Zvi Malkin използва при залавянето на Adolf Eichmann кожени ръкавици. По неговите думи, защото се отвращавал да се докосва с голи ръце до Adolf Eichmann. В действителност ръкавиците са предпазвали Peter Malkin, в случай че Adolf Eichmann го ухапе.
loading...

Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени