Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбинаwww.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

По-добре африканци от Гвинея, от колкото българи и украинци


Еманюел Макрон
Лакеят на Ротшилд - Еманюел Макрон заяви в интервю за френското списание "Valeurs Actuelles": “Предпочитам легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди”.

Copyright:www.backdoornews.com


Emmanuel Macron се бие в гърдите, че щял да хвърли цялата си енергия срещу създаването на паралелни общества и срещу нелегалната миграция. Думите му, че предпочита легалните африканци пред нелегалните българи, обиколиха редица медии в целия свят. Интервюто на Макрон, според германските медии, е флирт с дясното и търсене на по-добро позициониране срещу Марин льо Пен за президентските избори през 2022 г. Крайнодясната лидерка обяви, че отново ще участва във вота. Правителствени източници защитават интервюто пред крайнодясното списание с аргумента, че трябвало да се разговаря с всички французи през всички медии. Дебатът във Франция за миграцията и исляма се поднови заради разгорелия се отново спор около носенето на фереджета от учителки, като религиозен символ.

Ролята на Еманюел Макрон е да пробута Парижкото споразумение за изменението на климата, че да може държавите да бъдат принудени да преминат към алтернативни и скъпи източници на енергия, за което бедните държави да теглят кредити от банките на Ротшилд.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени