Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Новини от чужбина www.backdoornews.com
Новини Политика Информация за емигранти Здраве Високи технологии Изкуство

23 г. американка изпращала 4 години SMS на починалия си баща и изведнъж получила отговор


Честити Патерсън
23 г. американка от американския град Нюпорт/ Арканзас, четири години изпраща съобщения по телефона на покойния си баща и изведнъж получава отговор. "Hey Dad, it's ME", започва съобщението, публикувано във Facebook.

Copyright:www.backdoornews.com


23-годишната Chastity Patterson/Честити Патерсън всеки ден изпраща по телефона SMS на починалия Jason Ligons/Джейсън Лигонс, в който тя говори за живота си. В четвъртък, 24 октомври, в навечерието на годишнината от смъртта му, момичето написала още едно съобщение: „Тате, здравей, пак съм аз. Утре ще бъде, както винаги, трудно." Тогава тя признава, че е преодоляла рака и е преживяла труден период: раздяла с бойфренда си и загуба на приятели. "I text my dad everyday to let him know how my day goes, for the past Four years! Today was my sign that everything is okay and I can let him rest! ❤️ Jason Ligons" „Аз се оказах на дъното, но тогава в живота ми се появи човек, който ме спаси“, каза тя. - Искам да те зарадвам: все още нямам деца. Но съм готова да стана майка. Продължавам да побърквам майка си, това я поддържа в добра форма. И аз също се страхувам да се омъжа, защото теб те няма до мен, за да кажеш: "Всичко ще бъде наред." Като цяло съм добре. Ще се гордееш, ако знаеш как станах жена."

В отговор американката получила неочакван SMS: „Здравей, скъпа, аз не съм баща ти, но аз получих всичките ти съобщения за четири години. Казвам се Брад, а през август 2014 г. дъщеря ми загина при злополука. Твоите СМС-ки ми помогнаха да продължа да живея. Исках да ти пиша по-рано, но се страхувах да не ти разбия сърцето. Ти си изключителна жена. Благодаря ти, твоите съобщения ми напомниха, че Бог има и той не е виновен, че моето момиченце си отиде. Той те изпрати на мен, ангелче мое. Всичко ще бъде наред с теб, можеш да се справиш със всичко. Съжалявам, че трябваше да извървиш труден път. Ако това те успокоява малко, много се гордея с теб!“

На 25 октомври 2019 г. Chastity Patterson публикувала скрийншоти от кореспонденцията в профила си във Facebook. Всъщност американката подчертава, че Jason Ligons, към когото се обръща през всички тези години, не е нейният биологичен баща. Въпреки това от самото си детство този мъж се грижел за нея.


loading...


Условия за ползване   За рекламодатели

© 2017 - 2019 www.backdoornews.com
Всички права запазени